Akrep Burcu Dolunayının Burçlara Etkileri

featured


KOÇ BURCU :

Sevgili Koçlar; Haritanın 8. evinde aktif şekilde kendini gösteriyor. Parasal konular ile ilgili gündem ön planda. Verdiğiniz mücadele ve çabanızla olumla sonuçlara geçiş yapabilirsiniz. 11. evdeki Satürn sert etki gösteriyor. Büyük hedef, plan, proje varsa biraz daha fazla çaba göstermeniz zorlanmanız söz konusu. İçsel anlamda sezgileriniz ve rüyalarınız size yol gösterecektir. Korktuğunuz durumla ilgili bir sonuçlanma ve tamamlanma söz konusu olacak. Para ile ilgili durumlarda yaşadığın endişe olumlu ilerleme ve sonuçlar getirecektir. Eğitim ile ilgili gelişmeler yakın çevre eş dostlarla alakalı hareketlenme olumlu haberler gösteriyor. İkili ilişkilerinizde partnerinize sadık ve dürüst olmanızda fayda var. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.


BOĞA BURCU :

Sevgili Boğalar; Doğrudan etki alan burçsunuz. İkili ilişkiler gündeme geliyor. İlişkiler mercek altına alınacak. Siz burada daha özgürleşme isteği içerisinde olan ne istediğini bilen bir durumda olacaksınız. Karşı tarafa artık eskisi gibi olmayabilir, daha net tavır takınabilirsiniz. Çok net tutumlar sergileyebileceğiniz bir süreç. 10. evde Satürn karesi ne istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Kardeşler veya arkadaşlarda doğru rehberlik alabilirsiniz. Venüs Boğa’da para kazanmak, kendini güvende hissetmek konusunda destek verecektir. Para ve iş konularında hareketlilik artmakta. Enerjisini paraya yönlendirecektir. Sosyal çevrenizde artmalar ve çoğalmalar görünüyor. Ekonomik ve duygusal anlamda çok net, olumlu ve güzel kadersel gelişmelerin başlangıcı görünüyor. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

İKİZLER BURCU :

Sevgili İkizler Burçları ; 6. ev sağlık günlük koşuşturma ile ilgili bir tamamlanma gösteriyor. İş hayatınız ve sağlığınızla alakalı, beslenme alışkanlığınızla alakalı tamamlanmalar söz konusu. Duygusal kapanma ve insanlardan izole olma, kendi kabuğunuza çekildiğiniz bir dönemdesiniz. Özgürleşme ihtiyacı, sevilme veya sevme ihtiyacı hissedeceğiniz bir dönem. Sağlığınıza çok dikkat etmeniz, düzenli beslenmeniz, iyi uyku almanız size çok fayda sağlayacaktır. Kariyer hayatınızla ilgili destek ve şans sizden yana olacak. Satürn karesi dolayısıyla sağlık,hizmet,düzen konularında sıkıntılar meydana gelebilir. 4 Mayıs’a kadar stresli bir süreç ve paranıza dikkat etmeniz gerekiyor. Sonrasında olumlu ve verimli gelişmeler olacaktır. 9 Mayıs’tan sonra hayattan keyif almak, sosyal çevreyle ilgili olumlu,keyifli gelişmeler yaşancak. Bu süreç içerisinde bol bol ibadet etmek, meditasyon ve ritüeller yapmak iyi gelecektir. İlişkisi olmayan ikizler içinse yeni bir aşk kapıda. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.



YENGEÇ BURCU :

Sevgili Yengeçler; Kendinizi huzursuz gergin hissediyorsunuz. Aşk konularında bir kriz söz konusu. Bencil olmamak bu krizi daha rahat atlatmanıza sebep olacaktır. Para ile ilgili güven hissi hissetmek isteyeceksiniz. Düşüncelerinizde karışıklık söz konusu. Daha dikkatli olmalısınız. Kendinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz. Aceleci davranmayın. Eğitim hayatı, yeteneklerinizle alakalı destek ve pozitif enerjiler görülüyor. Duygusal ve iş hayatınızla alakalı ikili ilişkilerinizde arayı açmak isteyen kıskanç fesat şeytani insanlar olabilir. Burada sezgilerinizi çok iyi kullanmalısınız. Bir bayandan gelecek destek ekonomik olarak da gelecek destek var. Sürpriz paralar görülüyor. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.



ASLAN BURCU:

Sevgili Aslanlar; Ev,aile, yuva, geçmiş, atalar, kökler hayalleriniz ve hedefleriniz ile ilgili bir tıkanıklık enerjisi hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili radikal kararlar almanızı sağlıyor bu dolunay. Kendi içinizde yaşayacağınız farkındalıklar ve rüyalar, ruhsal dünyanızdan alacağınız destekler söz konusu. Aile içinde baba ile ilgili problemler ve ani yer değişimleri söz konusu. İş hayatında parayla ilgili konularda sıkışıklıklar olabilir. 4 Mayıs’tan sonra rahatlıyorsunuz. Hayattan zevk ve keyif alamama, umutlarınızı yitirme bununla alakalı çok radikal değişimlere karar verme ve yaptığınız değişimler sizin için son derece olumlu ve pozitif olacaktır. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

BAŞAK BURCU:

Sevgili Başaklar; Çevre, komşu, eş, dost, etrafıyla ilgilenme ve düzen kurmak görülüyor fakat bunu inatlaşmadan, anlaşarak, insanları üzmeden yapmanız gerektiği görülüyor. Sakin sabırlı ve beklemede kalmanızda fayda var. Sürekli geçmişi düşünmekten vazgeçmelisiniz. Adımlarınızı düşünerek ve sezgilerinizi kullanarak atmanız gereken bir dönem. Ekonomik olarak kendinizi yıkılmış,bitmiş ve endişe,kaygı,korku içinde hissedebilirsiniz. Güvendiğiniz insanlardan darbe yediğinzi düşünebilirsiniz. Fakat bunların hepsi geçici bir süreç olacak. Her anlamda ayağa kalkıp rahatlama döneminiz olacak. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.



TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler; Parasal konularda krizler ve dönüşümler söz konusu. Maddi olarak dikkat etmelisiniz. Ortaklarla ya da eş parasıyla ilgili kazançlarınızı daha doğru değerlendirmelisiniz. Bu dolunay yatırım ortak ve kazançlarla ilgili görülüyor. Daha sonra rahatlamalarınız gözüküyor. Sıkıntılı süreçlerden sonra ummadığınız sürpriz kazançlar da söz konusu. Eğitim ile ilgili hızlı gelişmeler ve medya ile ilgili gelişmeler mevcut. İş hayatınızda koşuşturmalı ve hızlı olmanız gerekiyor. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

AKREP BURCU:

Sevgili Akrepler; Evlilik yada ortaklıklarla ilgili konularda dengeli olmanız gerekiyor. Aşk ve ailevi konuları etkileyen koşullar var. Para ve finans konuları sizleri yoruyor. Tepkili hareket etme konusunda dikkatli olmalısınız. Eşin para durumu ortakların para durumu finansal konuyu yeniden ele alma ve düzenleme imkanı görülüyor. Hırslarınıza da dikkat etmelisiniz. Okült ve metafizik çalışmaları ile ilgilenen akrepler son derece dikkatli ve temkinli olmanız gerekiyor. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.




YAY BURCU :

Sevgili Yaylar; Gizli olan olayların ortaya çıkması sizi zorlayacak ve krize sokacaktır. Çalışma hayatında yapıcı olmak ve daha çok çalışmak iyi gelecektir. Sağlık konusunda dikkatli ve temkinli olmakta fayda var. İkili ilişki olaylarında daha canlı pozitif alanlar görülüyor. Aşk hayatınız olumlu ve güzel olacak. Sağlığınıza son derece dikkat edin. Bağışıklığınızı güçlendirin ve sezgi , rüyalarınızdan destek alın. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

OĞLAK BURCU:

Sevgili Oğlaklar; İş konusunda ve plan projelerinizde kriz çözüyor, bir değişimi düşünüyor, beklentilerinizi gözden geçiriyorsunuz. İş ortamınız ve ilişkilerinizde öne çıkacağınız ve düzen sağlayacağınız görülüyor. Arkadaşlık konularında bir değişiklik ve düzen kuracaksınız. Bu dönemde keyif alacağınız şeylere yönelmeniz size iyi gelecektir. İş hayatında ve ekonomik olarak da başarı ve süprizler söz konusu. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.



KOVA BURCU:

Sevgili Kovalar; İş ve kariyer hayatınızda değişimin ve dönüşümün olduğu, toplum önünde yeriniz ve statüleriniz üzerinde duracaksınız. Aynı zamanda evinizde de düzenlemeler yaparak yorucu bir süreç oluyor . Bu dolunay iş ve ev hayatınızda değişim ve dönüşüm getiriyor. Aşk konusunda ve çocuklarla ilgili konularda olumlu ve mutlu imkanlar var. Ani kararlar almayın ve dengede durmaya çalışın. Sonuç her anlamda çok olumlu ve güzel olacak. Sıkıntı yaptıklarınız olumlu ve güzel olacak. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

BALIK BURCU:

Sevgili Balıklar; Eğitim konularında bir takım değişim ve kriz oluşabilir. Duygusal olarak bağlı olduğunuz konularda değişim ve aydınlanma yaşayacaksınız. Çevreden gelecek olan destek, aşk hayatınızdaki yenilikler, uzun süreden beri yaptıklarınızla ilgili radikal kararlar alıp adım atacaksınız. Ekonomik olarak da harcamalarda temkinli olmakta fayda var. Sezgileriniz çok güçlü, kandırılmalara ve dolandırılmalara dikkat etmelisiniz. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Akrep Burcu Dolunayının Burçlara Etkileri
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!