Bodrum’a Cruise Gemisi geldi

featured

BODRUM SICAK HABER –

Bodrum’a 300 kişilik yabancı personeli almak için limana dev cruise gemisi yanaştı. Yaklaşık 12 gün kalacağı belirtilen cruise gemisi ilçede merak uyandırdı. Hırvatistan’dan sabah saatlerinde 228 metre uzunluğunda 34 metre genişliğinde 980 yolcu kapasiteli Viking Orion isimli cruise gemisi geldi. İçinde sağlık merkezi oluşturulduğu bilinen cruise gemisi covid 19 tedbirlerine uygun olarak Bodrum’a yanaştı.

Bu yıl Bodrum’a 30 cruise gemisi gelecek.

Yunanistan ve İsrail limanlarına oranla daha ekonomik koşullarda ve kaliteli hizmet verilmesi nedeniyle curies gemilerinin personel değişikliğinde Bodrum’u tercih ettiklerini belirten Cruise Port İskelesi Genel Müdürü Haluk Hızlan “Bu yıl içerisinde pandemi ile ilgili tüm hazırlıklarımızı yaptık. Gelen geminin personeli de İstanbul’dan gelecek ve ilçede hiçbir temasta bulunmadan gemiye binecek ve buradaki sağlık ekiplerinin kontrolünden geçecek. Bizde bu yıl Bodrum’da en az 30 cruise gemisini ağırlamayı planlıyoruz. Pandemide değişkin sürece göre tarih vermek çok zor ama cruise turizminin temmuz ayı ortalarında başlayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’a Cruise Gemisi geldi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!