17-23 Mayıs Haftası Burç Yorumları

featured

26 Mayıs tutulmalarının etkisinin başladığı bu hafta, ruh halimizin hızlı değiştiği, para konusunda hareketli bir sürece geçiş yaptığımız, ilişkiler konusunda gerginlikler ve kafa karışıklığı yaşayacağımız, neye karar vereceğimizi bilmediğimiz bir zaman söz konusu. Perşembeye kadar durağan bir dönemdeyiz. Venüs’ün KAD ile kavuşumu ve bu kavuşuma Satürn’ün olumlu açısıyla birlikte ilişkilerimizde, parasal konularımızda, dış görünüşümüzde kadersel güzel gelişmelerin olacağı söz konusu. Geçmişle ile ilgili yaralarımızın iyileşmesine sebep olan kadersel bir süreci gösteriyor. Pazartesi, Salı günleri beklenmedik fırsatlar karşımıza çıkacaktır. Eğitimlerle ilgili olarak sağlam başlangıçlar söz konusu. Kalıcı adımlar atacağımız bir süreçteyiz. Para konusuyla da ilgili sağlam adımlar atmak isteyeceğimiz bir dönem. Perşembe gününden itibaren özgürlüğün ön planda olduğu gezmeler,tozmalar ve görüşmeler olacak. Daha kalabalık sosyalleşmenin başlayacağı bir zaman. Abartmamakta fayda var. Sonuçta koranavirüs hala aktif durumda. Aksi takdirde virüsün daha çok yayılmasına sebep olunabilir. Merkür Neptün olumsuz açısı dağınıklık ve dalgınlık, yalanlar, kanmalar, kandırılmalar, dedikodular, dolandırılmalar, yalan haberler, iftiralar, hayal kırıklıkları gibi etkiler söz konusu. Sağlık sorunlarında çok dikkatli olmalısınız. Özellikle Akciğerlerinize dikkat etmelisiniz.

KOÇ:

Cuma gününe kadar daha sakin ve gözlemci olacağınız bir süreç söz konusu. Diğer taraftan İkizler vurgusuyla yazmak,çizmek,anlatmak,proje,eğitim ön planda olacak. Yakın çevre ve iletişimlerde haftanın ilk üç gününde Venüs’ün olumlu açısıyla, olumsuz olan durumları iyileştirmek için güzel bir dönemdesiniz. Yakın çevrenizden özellikle kadınlardan destek,yardım alacağınız güzel bir süreç var. Merkür Neptün olumsuz açısıyla unutkanlık, dalgınlık, geçmişi düşünme, kararlar alırken etki altında kalma, kanma,kandırılma,yalanlar, dolanlar gibi durumlar söz konusu olabilir. Dikkatli ve temkinli olmakta fayda var. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

BOĞA:

Dış görünüşünüzle, özgüveninizle, yapmak istediklerinizle, değer yargınızla, ilişkilerinizle ilgili olarak ön plana çıkmak için kafa yoracağınız bir süreç. Sağlam, istikrarlı, güvenilir bir şekilde yol almak konusunda önemli bir vurgu var. Haftanın ilk dört gününde Venüs’ün olumlu açısıyla kariyer ve finansal konularda sağlam girişimlerde bulunabilirsiniz. Finansal konuların önemli olduğu ve sağlam adımlar atmak isteyeceğimiz bir dönem. Yakın çevre, kardeş ve arkadaşlarla ilgili merhametin daha da çok yüksek olacağı bir süreç. Burada dikkat edilmesi gereken yardım etmek, borç vermek gibi girişimlerde suistimale uğrayabilirsiniz. Dikkatli olun. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

İKİZLER:

Hayatınızda bir dönüm noktası söz konusu. Tutulmalar sizin burcunuzda. Bu 18 yıllık bir döngü tamamlanıyor demek oluyor. Daha cesur hareket edeceğiniz ve riske gireceğiniz bir dönem söz konusu. Haftanın ilk dört gününde içe dönük ve güvende olmak isteyeceğiniz bir zaman dilimi mevcut. Dış görünüşünüzü değiştirmede, ilişkilerde, eğitimle alakalı konularda girişimlerde bulunacaksınız. Sosyal çevreden destek ve yardımlar söz konusu olacak. Perşembe akşamı güneş burcunuzda ve tutulmalarında orada olacak olması KAD etkisiyle 18 yıllık döngü tamamlanmaya geçme zamanı. Ne istediğinize, ne dilediğinize çok fazla odaklanın. Özellikle Perşembe gününden sonra aile,kariyer,finansal olarak etki altında, endişe ve kaygı içerisinde olabilirsiniz. Her gördüğünüze ve duyduğunuza inanmamalısınız. Hayatınızı çok büyük değişiklikler bekliyor. Adımlarınızı doğru ve sağlam atmalısınız. Mucizelerle dolu haftalar diliyorum.

YENGEÇ:

Hayalleriniz ve hedefleriniz, sosyal çevrenizle ilgili gelişmeler bu hafta gündemde olacak. Ayrıca çevrenizdeki insanların sorunları ve problemleri gündeminizi baya oyalayacak. Bu süreç içerisinde daha sakin olmanız ve birçok şeyi akışına bırakmanız size daha olumlu sonuçlar sağlayacaktır. Finansal konularla ilgili olarak daha sağlam kalıcı durumlar sizi bekliyor. Aile büyüklerinde sağlık problemleri varsa daha olumluya dönecektir. Önünüzdeki süreçte finansal, ilişkisel, kariyerle ilgili belirsizlikler sizi yorabilir. Yapmanız gereken en önemli şey akışta kalın ve sakin olun. Mucizelerle dolu dilerim.

ASLAN:

Kariyeriniz ve iş hayatınızla ilgili bu hafta gelişmeler gündemde. Partneriniz ,eşiniz ya da ortaklarınızdan destek alabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunacağınız ve bu girişimlerinizin kalıcı olacağı bir süreç. İş ortamındaki insanlarla ve yakın çevrenizle, arkadaş çevrenizle sosyalleşme de aktif olacağınız bir zamandasınız. Çevreden çok fazla destek ve yardım alacaksanız. Finansal ödemelerle ilgili olarak biraz zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Merkür ve Neptün’ün olumsuz açısıyla Perşembe gününden itibaren para konularıyla alakalı olarak borç vermek, yardım etmek gibi durumlara dikkat etmelisiniz. Kandırılmalara, aldatılmalara, kanmalara temkinli olun. (Borç vermeyin). Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

BAŞAK:

Gelecekle ilgili planlamalar ön planda. Sağlam adımlar atmanın peşinde olacağınız,güçlü ve güzel bir süreç. Sorunları çözümlemek aynı zamanda iş hayatınızla ilgili güzel fırsatların karşınıza çıkacağı bir durum söz konusu. Fırsatları kaçırmayın derim. Karar vereceğiniz konularla alakalı kafa dağınıklığı oluşabilir. Neye karar vereceğinizi bulamayabilirsiniz. Burada yapmanız gereken en önemli şey sezgilerinize güvenmek olacaktır. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

TERAZİ:

Sıkıntılı olan para konuları ile ilgili sabırlı olun. Perşembeden itibaren rahatlaycaksınız. Çevreden gelen desteklerle güçlü adımlar atabileceğiniz, eğitim ve ticari konularla ilgili sağlam başlangıçlar yapacağınız bir süreç söz konusu. Abartılı olmamaya dikkat edin. İş hayatıyla ilgili kafa karışıklığına dikkat edin ve herkese güvenmeyin. Sağlıkla ilgili ekstra dikkatli olmakta fayda var. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

AKREP:

İkili ilişkilerle ilgili, sağlam adımlar atmaya çalışacağınız ya da yeni ilişki başlama arzusu içerisinde olacağınız bir süreç. Fakat ikili ilişkilerde karşınızdaki kişilerden beklentilerinizi karşılayamayabilirsiniz. Finansal konularla alakalı, ödemelerinizle alakalı sağlam adımlar atmanızda çevrenizden destek görebilirsiniz. Sağlık problemi olan Akrepler için olumlu sonuçlar söz konusu. Ailenizden gelecek olan destekler görülüyor. Sezgilerinize kulak vermenizde fayda var. Merkür Neptün olumsuz açısıyla parayla ilgili büyük girişimlerde bulunmayın. Herkese hemen inanmayın. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

YAY:

İş ortamıyla ilgili durumlar, ortaklıklarla ilgili durumlar ön planda olacak. Önce karmaşa görülsede daha sonra toparlanmaya gidilecektir. Bu hafta sizin sağlam, kalıcı, uzun vadeli adımlar atacağınızı gösteriyor. Dışarıdan gelecek olan destekler görülüyor. Aile hayatıyla ilgili ciddi kararlar alma söz konusu. Fakat kararlar almakta zorlanmalar ve zorluklar görülüyor. Size tavsiyem karar verme konusunda zamana yaymalısınız. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

OĞLAK:

Sağlam kararlar alma ön planda olacak. Finansal olarak iyiye gidecek gelişmeler ve kararlar söz konusu. İş hayatı, aile hayatı ve çocuklarla ilgili her anlamda sağlam ve ciddi kararlar almayı isteyeceğiniz bir zaman. İş ortamında verilen sözlere güvenmemelisiniz. Daha temkinli hareket etmekte fayda var. Sağlık konusunda da ekstra dikkat etmelisiniz. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

KOVA:

Aile hayatıyla ilgili eş ve çocuk ilişkileriyle alakalı önemli gelişmeler ve düzenlemeler söz konusu. Gereksiz para harcamalarına dikkat. Merkür Neptün’ün olumsuz açısıyla dikkat dağınıklığı, kanma, kandırılma, yalanlar, dolanlar söz konusu. Her duyduğunuza inanmamalısınız. Herkese güvenmeyin. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

BALIK:

Bolluk ve bereket sizinle birlikte. Yakın çevre ile ilgili olarak olumlu gelişmeler söz konusu. Aile ve ev ile ilgili sağlam kalıcı adımlar atmak görülüyor. Dışarıdan gelecek destekler görülüyor. Taşınma, ev düzeni ya da evlilikle ilgili değişimler sizi bekliyor. Fırsatlar ve şansların olduğu bir zaman dilimi. Merhametlisiniz zaten ancak merhametinizin daha da yükseleceği bir süreç. Manipüle edilmemeye dikkat edin. Olumsuz gelişmelerde akışta kalmakta fayda var. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
17-23 Mayıs Haftası Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!