Bu araçların hepsinin mi izni var?

20210506_151505


Bodrum’a tam kapanma öncesi gelen göç ile birlikte nüfus yoğunluğunun arttığını bilmekteyiz. Bodrum’da tam kapanma döneminde oluşan trafik yoğunluğu akıllarda tek bir soru uyandırdı. Bu araçların hepsinin mi izni var?

Bodrum’da tam kapanma döneminde trafik yoğunlukları devam ediyor. Trafik yoğunluğunun yanı sıra sokağa çıkma kısıtlamalarında trafik kazaları peş peşe geliyor. Bodrum’un belli noktalarında polis ekiplerince denetimler sürdürülüyor. Yasaklardan muaf olmayan şahıslara ve izin belgesi olmayanlara cezalar kesilmeye devam ediyor.

Peki bu araç trafiğinin önü niçin kesilmiyor?

Tam kapanma döneminde oluşan bu trafik yoğunluğunda denetimlerin arttırıldığını bilmekteyiz. Bu denetimlere rağmen yoğunluk neden azalmıyor? Kısıtlama sürecinde restoranlar cafeler ve çoğu iş yerleri kapalı durumda. Havaların ısınmasıyla beraber kural ihlali yapanların sayısı git gide artıyor. Bodrum’da izni olmayan vatandaşlarında bulunduğu bu yoğunlukta denetimlere takılmadan ara sokak vs. kullanarak insanlar normalleşme sürecindeymiş gibi sokaklarda geziyor.

Kurallara uyan vatandaşlar ve tam kapanma sürecine uygun olarak davranan vatandaşlar adına yetkililerden alınan önemlerin arttırılmasını dileriz.

Exit mobile version