Jüpiter Balık Burcu’nda / Burçlara Etkileri

featured

Jüpiterin 14 Mayıs’ta Balık burcuna geçişi 2022’nin fragmanını gösteriyor. Yardımseverliğin, merhametin artacağı, bereket ve bolluğun geleceği, kısmet ve talihin açılacağı bir zaman. İnsanlarla iyi geçinme, kendini feda etme hayatın amacı haline gelecek. Hayvanlara ve bitkilere merhametin daha çok artacağını da belirten muhteşem bir dönem. Endişelerden uzak duracağımız, olumlu düşüneceğimiz, olumsuzlukları görmezden geleceğimiz, ruhsal anlamda uyanışın başlayacağı içsel yolculuğa dönüş zamanı. Dini konulara yoğunlaşmanın artacağı ve aynı zamanda ilahi yardım ve destek alınacağı güzel bir süreçten geçeceğiz. Sağlık konusuyla ilgili olarak çok iyi gelişmelerin olacağı (yeni aşıların çıkması, yeni buluşların olması vb.) bir zaman. Kilo almamaya dikkat edin. Jüpiter olumlu bir olayı da, olumsuz bir olayı da büyütür. Fakat burada Balık burcunda olması olumsuzluklar büyüse de olaya şifa verecektir. Ne şartlarda olunursa olunsun sonuç yine olumluya dönecektir. 14 Mayıs-28 Temmuz arası Jüpiter Balık burcunda. Sonra kısa bir dönemliğine tekrar geri hareketiyle Kova’ya dönecek. 29 Aralık 2021’den itibaren Jüpiter Balık burcuna tekrar dönüş yapcak. 2022 Aralık ayına kadar Jüpiter Balık’ta kalacak. Ruhunuzdaki canlanma ve pozitif enerji sizi fazla hırsa sürükleyebilir. Hırslarınıza hakim olmanız gerekiyor. Yurtdışıyla da alakalı olarak olumlu güzel gelişmelerin olacağı bir dönem. Eğitim anlamında daha çok şifalanmaya, ruhsal gelişmeye, hayatın amacını sorgulamaya yönelik araştırmalar ve çalışmalar yoğunlaşacaktır.

Burçlara Etkisi;

KOÇ;

12. Ev etkili. Sezgi alanlarınızın açıldığı, ruhsal mesajların alındığı, ilahi sistem tarafından desteklendiğiniz, zor zamanlarınızdan süpriz bir şekilde çıktığınız ve şifalandığınız bir süreçtesiniz. Yakın çevre, anneniz, kardeşleriniz ve partnerinizle ilgili olarak sağlam,net,güçlü destekler alacağınız güzel bir süreç. Hayır işleriyle uğraşmak, size iyi gelecek ve sıkıntılarınızdan daha rahat bir şekilde kurtulmanızı sağlayacaktır. Rüyalarınızın güçleneceği ve rüyalarınızdan çokça bilgi alabileceğiniz bir dönem. Dönemsel olarak sağlık problemleri ile ilgili sorunlar yaşasanız bile Jüpiter’in pozitif etkisiyle, karşınıza şifa verecek kişiler ve durumlar çıkacaktır. Maddi konuda dönemsel olarak sıkıntılarınız olsa bile Jüpiter’in desteğini göreceksiniz.

BOĞA;

11. Ev etkili. Sosyal çevrenizi genişletmek, yeni arkadaşlar ve çevreyle birlikte hayata bakış açınızı ve algılamanızı da değiştirecek. Güçlü enerjilerle dolu bir süreç. Ünvan değişikliği de söz konusu. Aynı zamanda hayal ettiğiniz kazançları sağlayacağınız bir dönemle birlikte etrafınızdaki insanlardan da destek ve fayda göreceksiniz. Toplum önünde ciddi bir yükseliş ve öne çıkmak söz konusu olacak. Görüntünüzle ilgili olarak çok sağlam bir değişime gireceksiniz.

İKİZLER;

10. Ev etkili. Değişim ve dönüşüm içerisine gireceğiniz bir süreç. Fakat bu süreçte kafa karışıklığı söz konusu olacak çünkü karşınıza iş ve aşk konusunda birden fazla fırsatların ve şansların çıkması karar vermek de zorlanacağız bir süreç oluşturacak. Dış görünüşünüzde yenilikler yapacaksınız(giyim, kıyafet,saç ve kilo vermek gibi). Eğitim alanınızda kendinizi geliştirmek, daha farklı şeylere merak duymak ve araştırmak isteyeceğiniz bir süreç. Yurtdışı bağlantılarınızda da gelişmeler söz konusu. Otorite ile alakalı olarak (patron,baba vs.) erkeklerden de destek alacağınız görünüyor. Bu süreç zarfında da sağlığınıza önem verip, bağışıklık sisteminizi güçlendirin.

YENGEÇ;

9. Ev etkili. Manevi anlayışınız, dini ve ahlaki değerlere , hukuk konularına karşı yaklaşımınızda değişim gösterecek. Yurtdışı, şehir dışı ya da yer değişikliği söz konusu. Yeni insanlarla tanışacağınız ve tanışacağınız insanlar dolayısıyla hayata bakış açınızı değiştireceğiniz bir süreç. Etrafındaki kadınlardan anne, kardeş, eş gibi manevi anlamda büyük destekler alacağınız bör dönemdesiniz. Etrafınızdaki otorite figürleri, hukuksal anlamda ve ödemeler konusunda gerginlikler yaşasanız da sonuç itibariyle rahatlamalarınız söz konusu olacak. İşlerinizin yoğunlaşacağı, ekonomik olarak da rahatlayacağınız bir dönem.

ASLAN;

8. Ev etkili. Sosyal çevrenizin güçleneceği, ön planda olacağınız, evlilik ya da aşk hayatı ile ilgili sağlam ve olumlu gelişmelerin, yeni ilişkilerin oluşacağı bir süreç. Başkalarından gelen destekleriniz olacak ve borçlarınızı daha rahat ödeyebileceğiniz bir zaman. Metafizik konuları dikkatinizi çekecektir. Sağlık ile ilgili sorunlar olsa bile daha rahat tedavi olacağınız bir dönemdesiniz. Hayallerinizin peşinde koşacağınız ve birçoğunun gerçekleşeceği görünüyor. İş ve kariyer alanıyla da ilgili, ani değişim ve yükselişlerin olacağını belirtiyor.

BAŞAK;

7. Ev etkili. Ortaklıklarla ilgili olarak yoğunlaşmaların gelişeceği bir süreç. Kariyer hayatınızla ilgili olarak bu süreç zarfında olumlu gelişmelerle sonuçlanacaktır. Kariyer hayatınız ve iş hayatınıza yönelik kendinizi geliştirme ve araştırma içerisinde olacaksınız. Aşk hayatınızla ilgili olarak bekarsanız karşınızda bir sürü evlilikle ilgili gelişmeler oluşacak. Seçimlerinizi duygularınıza göre değil, zekanıza ve bilginize göre yapmalısınız. Otorite figürleri (baba,patron) gibi kişilerden destek göreceksiniz. Sinirlerinize hakim olmakta fayda var. Kararlarınız konusunda ikilemde kalıyorsanız zamana bırakmalısınız. Paranızı da bilmediğiniz şeylere yönlendirmemelisiniz.

TERAZİ;

6. Ev Etkili. Sağlığınızın iyi olacağı, daha enerjik daha zinde olacağınız bir dönem. Bağımlılıklarınızda abartıya kaçmamakta fayda var. İş temposu artabilir. Size yardımcı olacak insanlar artabilir. İş arkadaşlarınız artabilir. İş hayatıyla ilgili olarak yükselme söz konusu. İşi olmayanlar için de iş bulabilme gibi destekler alabileceğiniz bir süreç. Dini konulara yöneleceğiniz, akademik ve eğitim olarak kendinizi geliştireceğiniz bir dönem. Yurtdışıyla ilgili gelişmelerin yoğunlaşacağı söz konusu. Maddi olarak harcamalarınıza dikkat edip, birikim yapmalısınız. Bu birikim ileride iş hayatınızda ve eğitim hayatınızda size destek sağlayacaktır.

AKREP;

5. Ev Etkili. Aşk hayatınızla, çocuklarınızla, hobilerinizle sanatla uğraşıyorsanız, sanatla ilgili yaratıcı gelişmeler, şanslar var. Daha eğlenceli ve keyifli bir süreç geçiriyorsunuz. Yeni aşklar başlayabilir, çocuk sahibi olabilirsiniz. Hatta ikiz gebelikler bile olabilir. Hayata daha esprili bakacak, keyfini çıkarmaya bakacakcaksınız. Seyehatler ve tatiller söz konusu. Parayla alakalı dolandırılmamaya dikkat etmelisiniz.

YAY;

4. Ev etkili. Ev yuva ve hane ile ile ilgili önemli gelişmeler gösteriyor. Anne ve aileyle ilgili daha pozitif gelişmeler söz konusu. Evlenebilir, ev alabilir, evinizi yenileyebilirsiniz. Ve ailenizini büyütebilirsiniz. Aileden gelen yardım ve destekler söz konusu. İçsel huzurunuz daha da iyicil ve olumlu olabilir. Aile ile ilgili problemler olsa da zaman zaman sonuç iyi gelişecektir. Daha olumlu sonuçlanacaktır. Kazançla ilgili etik ve erdemli davranın. Haksızlıklardan uzak durun. Aksi takdirde siz zarar görürsünüz. Zaten ekonomik olarak rahatlayacağınız bir süreç. Fazla stres yapmayın.

OĞLAK;

3. Ev etkili. İletişim şeklinizin ve çevrenizin değişmesi, eğitimle ilgili önemli kararlar almak ve başlamak, kısa mesafeli trafiğinizin yoğunlaşması söz konusu. Kardeşlerle ilgili olumlu ,huzurlu ,keyifli gelişmelerin yoğunlaşması söz konusu. Algılarınızın daha açık olacağı ve sezgilerinizin güçleneceği bir süreç. Anlaşmalar, kararlar ve sözleşmeler söz konusu. Ve çok şanslı güzel bir süreçtesiniz. İş hayatında, iş arkadaşlarınızdan ve yetkili insanlardan yardım ve destek alacaksınız.

KOVA;

2. Ev etkili. Maddi konularla alakalı olarak bolluk ve bereket açısından şanslı bir dönem. Köklü değişimlerin olacağı ve başarılı,olumlu sonuçların olacağı bir dönem. Zaman zaman sert açılar, fazla para harcamaya kaçacağınız bir süreç. Dikkatli ve temkinli olmakta fayda var. Müsriflik yapmamaya özen gösterin. Borç verdiğiniz insanlara dikkat edin. Yapacağınız radikal başlangıçları düşünerek emin adımlarla, sağlam bir şekilde atmanızda fayda var.

BALIK;

1.Ev etkili. Hoşgörülü, neşeli ve iyimser olacağınız bir dönem. Aynı zamanda hayatınızın birçok alanında fırsatlar, şanslar ve seçenekler ortaya çıkacaktır. Sert enerjilerde aşırı rahatlığa ve tembelliğe dikkat. Eğitimlerinizin bakış açınızı değiştireceği görünüyor. Her alanda şans ve fırsat sizinle beraber. Yaptığınız iyilikleri orantılı olarak yapmanızda fayda var. Fazlasına kaçarsanız kurban psikolojisine düşersiniz. Bu da sizi ruhsal olarak yorar ve mutsuz eder.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jüpiter Balık Burcu’nda / Burçlara Etkileri
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!