Muğla Ülkü Ocaklarından 1842 aileye ramazan desteği

IMG-20210512-WA0048

Muğla Ülkü Ocakları ramazan boyunca 1842 aileye ulaştı.

Muğla Ülkü Ocaklarının Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere dağıttığı yardım kolileri 1842’yi buldu. Büyük bir özveriyle taçlandırılan yardım kampanyasına öncülük eden Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel , “Ramazan ayını alnımızın akıyla geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz, Allah izin verirse bayram sabahına başımız dik bir şekilde uyanacağız ifadelerine yer verdi.

Gıda yardım kampanyası düzenleyen Muğla Ülkü Ocakları, kampanya çerçevesinde toplanan yardımlarla ihtiyaç sahibi aileler için ramazan ayı boyunca 1842 adet gıda kolisi desteğinde bulundu.
Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Burak Demirel öncülüğünde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında yardım kampanyası için İl ve İlçe teşkilatlarla beraber titizlikle çalışan Ülkü Ocakları toplamda 1842 aileye ulaşarak farkını ortaya koydu.

Ülkü Ocakları, hazırladıkları gıda kolilerini, ihtiyaç sahibi olduğunu belirledikleri ailelerin kapılarının önlerine bıraktı. Alan el ile veren elin birbirini görmemesine büyük özen gösterilen yardım kampanyası hakkında, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Burak Demirel açıklamalarda bulundu.

Demirel yaptığı açıklamada “Ülkü ocaklarımızın başlattığı, Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardım kampanyası dahilinde, hazırlanan gıda yardım paketlerini, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırma noktasında gereğini yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bizleri duyup elini taşın altına koyan ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olan hayır severlere ayrıca teşekkür etmek gerekiyor. Allah hayrı yapanlardan ve hayra vesile olanlardan razı olsun, geçtiğimiz yıl gibi bu yılda Ramazan ayının güzelliklerini yaşamaya ve yaşatmaya çalıştık. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelerimizin helal sofralarında kendimizi bulduk, onların dualarına talip olduk.İl genelimizde 1842 adet erzak kolimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ettik.Allah ömür verirse bayram sabahına başı dik bir şekilde uyanacağız.Bu süreci titizlikle yürüten Muğla ve İlçelerinde gayretle emek harcayan tüm İl yöneticilerimizi, Ocak Başkanlarımızı ve ahir zamanın ortasında yiğitçe duruş gösteren teşkilat mensuplarımızı tebrik ediyor, kampanyamıza maddi ve manevi destek veren tüm hayırsever dostlarımıza ve hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.
Allah kabul etsin.Başta şehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Exit mobile version