Güneş Tutulması Genel Yorum Ve Burç Yorumları

featured

Üç buçuk sene kadar etkisinin görüleceği, İkizler burcundaki Halkalı Güneş Tutulmasının Dünya üzerindeki etkileri terör saldırıları, şiddetli olayların olacağı Mars Plüton karşıtlığının etkilerinden dolayı yangınlar, patlamalar, depremler, volkan patlamaları, yaralanmalar, skandallar ve suikastların olacağını gösteriyor. Ülkeler arası ilişkilerde ve iletişimde zorlu ve gergin bir süreç söz konusu. Bellatrix ve Capella sabit yıldızlar hattında gerçekleşen güneş tutulması, kazaların artması, namussuzluk, iki yüzlülük, çift karakterlilik, kendi menfaatini düşünmek, ticari anlamda kanmak ve kandırılmak, şanssızlık, talihsizlik, başarısızlık, sinsilik barındırır. En önemlisi gözlerle ilgili sorunlar ve körlük gibi problemler yaratır. Bir nevi karmik cezadır. Bir insanın içindeki büyük iyilikler ve kötülüklerle alakalıdır. Kişi bunu seçme şansına sahiptir. Şehir değişikliği göç verir. Capella, meraklılık, yetenek, şans, konuşkanlık, iletişim gücü, güç, kararlılık, usta yazarlık ve çocuk sahibi olmak ile ilgili. Merkür Neptün dik açısı, yalan haberler, aldatma ve aldatılma gibi olayların olmasını belirtiyor. İkizler burcundaki tutulma Türkiye’nin 12. evinde gerçekleşmesi ile gizli olan olayların ortaya çıkması, gizli düşmanlıkların olması, sağlık çalışanları, hastaneler, cezaevleri, ordu ile ilgili görüşmeler söz konusu. Uranüs ve Satürn dik açısı büyü sosyal hareketlerin olması, isyanlar, yeni şaşırarak duyacağımız haberler ve ani gelişmelerin olmasını belirtiyor. Uzun vadeli değil, kısa vadeli planlar yapmanız daha iyi sonuç verecektir.

KOÇ;

İletişim konusunda dikkatli olma, yakın çevreden gelecek dedikodular söz konusu. Her duyduğunuza inanmayın. Sözlerinize ve konuşmalarınıza dikkat edin. Kandırılma ve dolandırılmalara temkinli olun. Trafikte ekstra dikkat etmelisiniz. Ekonomik olarak olumlu gelişmeler ailedeki bir bayandan destek söz konusu. Sezgilerinizde ve mantığınıza güvenerek adımlar atın.

BOĞA;

Parasal konularda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Kandırılmalara dikkat edin. Aynı zamanda iş ve kariyer hayatınızla ilgili geçmişten gelecek olan parasal konularla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Adli ya da hukuki konularla yaşadığınız bir takım problemler varsa yetkili kişilerle ve mercihlerle alakalı destekleyici gelişmeler ön görülüyor.

İKİZLER;

Sözlerinize çok dikkat edin. Yanlış anlaşılmalar söz konusu. Güçlü olduğunuz bir zaman dilimi içerisindesiniz. Kişisel gelişim açısından olumlu süreçler söz konusu. 2003 yılından itibaren üstünüze binmiş bütün yüklerden radikal bir kararla kurtulmanız ön görülüyor. Şehir değişiklikleri ve göçle alakalı gelişmeler söz konusu. Mucizelerle dolu haftalar dilerim.

YENGEÇ;

Gizli saklı olayların ortaya çıkması söz konusu. Gizli düşmanlıkların olduğu süreç içerisinde kendi içinize dönün ve sadece seyredin. Kendi içinize dönün, seyredin, öfkenize hakim olun. Keşke yapmasaydım diyeceğiniz eylemlere girmeyin.

ASLAN;

Sosyal çevrede hareketlilik, eski arkadaşlarla iletişim söz konusu. İş ve kariyer hayatınızla ilgili sizi yönlendirmek isteyecek olan insanlara dikkatli ve temkinli yaklaşın. Yanlış yönlendirilebilirsiniz. Aşk ya da evlilik hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olacak.

BAŞAK;

İş ve kariyer ile ilgili konularda dikkatli adımlar atmanız gereken bir zaman. Duygularınızla değil mantığınızla ve sezgilerinizle adımlar atın. Pes etmeyin, mücadele etmeye devam edin. Ödüllerini ve hediyelerini çok güzel bir şekilde alacaksınız.

TERAZİ;

Yurtdışı ve yabancılarla ilgili gelişeler söz konusu. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz ve sözlerinizi düşünerek kullanmanız gereken bir zaman. Eğitim ve yayıncılık ile ilgili konularda dikkatli ve temkinli adımlar atmak gerekiyor.

AKREP;

Parasal konular ile ilgili gereksiz risk almaktan uzak durun. Büyük borçlara girmeyin. İş yaptığınız insanlara dikkat edin. Kanmayın ve kandırılmayın. Geçmişteki yaşadığınız yarım kalan sorun ve problemlerin çözüleceği ve tamamlanacağı bir süreç. Yer değişikliği ve göç söz konusu.

YAY;

Sözleşmeler ve anlaşmalar olacağı bir zaman süreci içerisindesiniz. Fakat burada çok dikkatli adım atmak gerekiyor. Neye imza attığınıza emin olun. Eski ilişkiler tekrar gündemde görülüyor. Burada da bir tamamlanma söz konusu. Duygularınızla değil mantığınızla adım atın ve kimseye güvenmeyin.

OĞLAK;

İş hayatınızla ilgili ani kararlar verip büyük risklerde bulunmayın. Daha sakin ve zamana yayarak adımlar atmanız daha olumlu sonuçlanacaktır. Geçmişten gelecek olumlu bir para akışı ön görülüyor. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var.

KOVA;

Aşk ve ilişkiler konusunda, çocuklarla ilgili konularda dikkatli ve mantıklı kararlar vermek gerekiyor. Ekonomik olarak kandırılmalara ve aldanmalara dikkat edin. Yurtdışı olumlu güzel gelişmeler söz konusu. Sosyal organizasyonlar ve aktiviteler eğlenceli ve pozitif gelişmeler ön görülüyor.

BALIK;

Ev, aile, yuva içerisinde yanlış anlaşılmalar ve anlamalar ön görülüyor. Burada dikkat etmeniz gereken çok iyi anlamaya çalışmak ve sözlerinizi düşünerek anlatmak sizin daha huzurlu ve mutlu olmanıza sebep olacaktır. Ekonomik olarak rahatlama, aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler söz konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Güneş Tutulması Genel Yorum Ve Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!