İklimlendirme Sektörünün Uzman Markası “OLEFİNİ” Bodrum’da…

featured

1978 Yılında kurulan OAC İklimlendirme A.Ş.’nin çözüm ortağı Güney Endüstriyel Soğutma, “OLEFİNİ” markasıyla Bodrum’da hizmete girdi.

BODRUM SICAK HABER – Çırkan Mahallesinde açtığı şube ve sergi salonuyla Bodrumlularla buluşan Güney Endüstriyel Soğutma, OLEFİNİ markasının uzmanlık konusu olan klima ve hava perdeleri satış ve satış sonrası hizmetleri konularında faaliyet gösterecek.

2008 Yılında yenilenme programı kapsamında ürün yelpazesini OLEFINI Klima, AERIAL Nem alma, VRF Merkezi Soğutma sistemleri, OLEFINI Nem alma-verme, Soğuk ve Donuk Oda Sistemleri ile genişleten firmanın Bodrum Şubesinde, Aynur Sarp koordinatör, Serkan Kebapçı ve Hayrettin Darıcı kurumsal satış müdürü olarak görev yapacaklar.

Kalite ve iyi fiyatımızla en kısa zamanda tüketicinin teveccühünü kazanacağız..
İstanbul Genel Merkezli OLEFINI’nin tüm Anadolu’da hizmet ürettiklerini belirten Bodrum Koordinatörü Aynur Sarp “Bodrum sergi salonumuzda OLEFINI markasının teşhiri, ürünlerimizin satış ve satış sonrası hizmetleriyle hizmetinizde olacağız. Kalite ve iyi fiyat ikilisini ürünlerinde buluşturan markamız OLEFINI ve firmamız Güney Endüstriyel Soğutma tüketicimizin en kısa zamanda teveccühünü kazanacağından eminim” dedi.

Yıllara yayılan tecrübemizi kısa sürede Bodrumlularla buluşturacağız..
Güney Endüstriyel Soğutma‘ın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çopur, dört ana bölgede faaliyet veren OLEFİNİ markasını Bodrum’la buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:
“Çalışanları, bayileri, servisleri ve kullanıcılarıyla büyük bir üreticinin önemli bir temsilcisiyiz. 20 Yıldır Sivas merkezli onlarca çalışanıyla tüm Anadolu’ya hizmet veren firmamızın gösterdiği performansı Bodrumlularla da buluşturmak için buradayız. Yıllara yayılan tecrübemizi kısa sürede Bodrum’da sizlerle buluşturacağız. Ürünlerimiz en düşük maliyet ve yüksek performansla hayatınızı kolaylaştıracak”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İklimlendirme Sektörünün Uzman Markası “OLEFİNİ” Bodrum’da…
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!