Bodrum’da Mobilya Ustasını Tehdit Edip Darp Ettiler.

e7575ddd-fa37-4d84-953e-e64b2daaca53

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Bitez kavşağında dün 16.30 sularında motosikleti ile Ortakent istikametine giden İ.B (47) ‘ nin yolu bir minibüs tarafından kesildi. İddiaya göre zorla minibüse bindirilen İsmet .B Mid town alışveriş merkezi ile Metro market arasında bir oto yıkamacıya götürülerek orda darp edildi.

İddiaya göre İsmet.B (47) 15 gün önce bir topluluk içinde yaptığı konuşmada işten dolayı, alacağı parayı alamadığından bahsetti. Bu sırada topluluk içinde bulunan H.Ö yardım edeceğini parasını alacağını beyan etti. İsmet.B buna gerek olmadığını alacaklı olduğu şahısla anlaştığını söyledi. Belli bir süre sonra H.Ö İsmet.B’yi arayarak , ” Ben senin için konuştum alacağın paranın 20.000 Türk lirası bana ait, benim paramı ver. ” şeklinde tehdit etti.

Dün

H.Ö ve arkadaşı yolda gördükleri İsmet.B’nin önünü keserek zorla alı koyuyorlar ve boş bir oto yıkamaya götürerek darp ediyorlar. İddiaya göre H.Ö ve arkadaşı İsmet.B’yi darp ettikten sonra, parayı ödemediği taktirde öldürecekleri konusunda tehdit ediyor.

İsmet.B kendi imkanları ile ellerinden bir şekilde kurtularak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidip şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etti. İsmet B. ifadesinde can güvenliğinin olamadığı beyanında bulundu.

Exit mobile version