Bodrum Belediyesi’nin Düzenlediği ‘’Sarı Yaz’’ Konserleri

featured

BODRUM SICAK HABER – Ücretsiz halk konserlerinin bu yeni serisi, 8 Ekim 2021 günü saat 20:30’da Derya Uluğ ile start aldı.

Bodrum Sarı Yaz konserleri Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile organize edildi. ‘Bodrum Belediyesi Sarı Yaz Kale Konserleri’ adı altında Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikte ünlü sanatçılar sahne alacak. Bodrum’da büyük markaların da sponsorluk desteği ile düzenlenen konserlerde, ünlü sanatçılar ile vatandaşların buluşması müzik ziyafeti vermeye, halka moral vermeye amaçlıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun, “Bodrum Kalesi restorasyon çalışmaları sonrası, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ve Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’ın destekleri ile Bodrum Kalesi’nde Ağustos ayı sonu sekiz adet konser gerçekleştirdik. Sarı Yaz Konserlerimizi ise Ekim ayı içerisinde planladık. Bu kapsamda Ekim ayında yangın bölgesi Mumcular olmak üzere Bodrum’da dokuz konserimiz olacaktır. Birçok sanatçımızın gönüllülük esasına dayalı olarak sahne alacağı bu konserler, aynı zamanda sponsorların destekleriyle yapılacaktır. Konserlerin amacı, çarşı esnafımıza destek olmak ve Bodrum’da turizm sezonunu uzatan turistlere müzik ziyafeti vererek etkinlikler geliştirmektir. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a, düzenlemiş olduğumuz Bodrum Kale Konserleri kapsamında Bodrum Kalesi’ni bizlere açtığı için teşekkür ediyoruz. Bu konserlerimiz, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığımız ile Bodrum Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği konserlerdir” dedi.

Ünlü sanatçı Demet Akalın, 9 Ekim günü saat 17:00’de Mumcular Atatürk Meydanı’nda halk ile buluşarak ücretsiz konser verecek. Akalın, aynı gün saat 21.00’de ise Bodrum Kalesi’nde sahne alacak. Demet Akalın yangın bölgesindeki halka moral vermeyi amaçlıyor.

17 Ekim tarihine kadar sürecek olan konserler dizisi ise şöyle:

8 Ekim Derya Uluğ
9 Ekim Demet Akalın (saat 17:00’de Mumcular – 19:00’da ise Bodrum Kale)
10 Ekim Ozan Doğulu-Hera
14 Ekim Emre Kaya
15 Ekim Sinan Akçıl
16 Ekim Öykü Gürman
17 Ekim Merve Özbey

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Belediyesi’nin Düzenlediği ‘’Sarı Yaz’’ Konserleri
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!