YAĞMUR SUYU DRENAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Belediyesi’nin su baskınlarını önlemek için başlattığı çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yalıkavak’ta çalışmalarını sürdürüyor.

Yalıkavak Mahallesi’nde, yaz sezonuna girildiği için ara verilen dere yatağı çevre düzenlemesi çalışmaları yeniden başlatıldı. Ani ve şiddetli yağışlarda taşkınlara neden olan bölgede olumsuzlukların önüne geçmek için yaklaşık 1 aydır devam eden çalışmalarda perde ve beton zemin inşaatı sürüyor.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdür Yardımcısı Okyay Pay, geçen yaz sezonuna denk gelen dönemde ara verilen çalışmalara tekrardan başladıklarını ve derenin daraldığı kesime kadar yağmur suyu hattı çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Fen İşleri ekipleri, yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının yanı sıra, yarımada genelinde üstyapı çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Bitez Mahallesi’nde bisiklet ve yaya yolu çalışmaları devam ederken yeni devlet hastanesi bağlantı yolu yapımı da tüm hızıyla sürüyor.

Çalışmaların devam ettiği bölgelerde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı Önder Batmaz ve Fen İşleri Müdürü Ece Erdoğan Karadan ile birlikte incelemelerde bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YAĞMUR SUYU DRENAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!