Türkiye Şampiyonası’ndan 6 birincilik 1 Türkiye rekoru geldi…

featured

BODRUM SICAK HABER – Atletizm Federasyonu tarafından Bursa’da düzenlenen Türkiye Masterlar Salon Atletizm Şampiyonası’na Bodrum’dan katılan atletler 6 Türkiye birinciliği ve 1 Türkiye Rekoru ile döndüler. 3 birincilik ve 1 Türkiye Rekoru kıran Fatma Anter 2021 yılı En Başarılı Atlet Ödülü ile yarışmaların en iyi performanslı sporcusu ödülünü aldı.
Atletizm Federasyonu ve İZMAK (İzmir Masterlar Atletizm Kulübü) tarafından Bursa’da düzenlenen Türkiye Masterlar Salon Atletizm Şampiyonası’na 35 ilden yaklaşık 250 atlet katıldı. Yarışmalara Bodrum’dan katılan Milli sporcu Fatma Anter 100-200 ve 400 metrelerde Türkiye şampiyonu oldu. Anter 400 metrede (1.15.1) koşarak Yeni Türkiye Rekoru’nunda sahibi oldu.

2021 YILINDA KADINLARDA YILIN ATLETİ SEÇİLDİ
2021 yılında master kadın atletlerde Yılın Atleti seçilen Fatma Anter’e ödülünü İZMAK Kulüp Başkanı Ercan Özkan verdi. Anter ayrıca Türkiye Salon Şampiyonası’nda En İyi Performansı gösteren atlet olarak seçildi. Erkeklerde yılın atleti Ankara Bölgesi’nden Salih Sönmez ilan edildi.

83 YAŞINDA 3 YARIŞMADA ALTIN MADALYA KAZANDI
Yarışmalara Bodrum’dan katılan Balkan ve Türkiye şampiyonlukları ve 15 rekoru bulunan 83 yaşındaki Fehime Özkan 100-200 ve 400 metrelerde 1.lik elde etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Türkiye Şampiyonası’ndan 6 birincilik 1 Türkiye rekoru geldi…
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!