Yörük Köyü Projesi Hayata Geçiriliyor

featured

BODRUM SICAK HABER – Muğla’da kurulması planlanan Yörük Köyü projesi için yer tahsisi yapıldı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Güney Ege Kalkınma Ajansı desteğinde Menteşe İkizce Mahallesi’nde yapılması planlanan Yörük Köyü projesi için MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan ile Muğla Orman İşletme Müdürü Faruk Tuna Yüksek arasında yer teslimi protokolü imzalandı.

Ercan, burada yaptığı konuşmada, toplam bütçesi 1 milyon 313 bin lira olan ve 24 dönüm arazi üzerine kurulması planlanan projeye Güney Ege Kalkınma Ajansının yüzde 75 mali destek sağladığını, Menteşe Belediyesi’nin de altyapı, plan, proje ve peyzaj desteği vereceğini kaydetti.

Projeden sorumlu MUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kayacık projenin hayata geçmesiyle Yörük kültürünün yaşatılacağını ve bir çok etkinliğin alanda yapılacağını belirterek, “Gerek hemşerilerimiz gerekse turistler için harika bir mesire alanı olacağını düşündüğümüz projemizi bir kaç ay içerisinde bitirmeyi planlıyoruz.” dedi.

Kayacık, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenler teşekkür etti.(AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yörük Köyü Projesi Hayata Geçiriliyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!