Almanya’da Ev Yangınında Vefat Eden Türk Aile Bodrum’da Defnedildi

featured

BODRUM SICAK HABER – Almanya’da ev yangınında yaşamını yitiren Türk anne ve 3 çocuğu, Muğla’nın Bodrum ilçesinde toprağa verildi.

Türk anne Ebru Turan Sollwedel (41), çocukları Oğuzcan Ahmed (6), Yavuzcan Ahmed (6) ve Carlo Ege Berçem Turan (8) için Gündoğan Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi.

Törene merhumların ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Alevi dedesinin dua okuması ve helallik almasının ardından cenazeler gözyaşları içerisinde mahalle mezarlığında defnedildi.

Almanya’nın Karlsruhe kenti yakınlarındaki Kraichtal beldesinde, 2 Mart’ta müstakil bir evde, yüksek sesli patlamanın ardından çıkan yangında Ebru Turan Sollwedel ile 3 çocuğu yaşamını yitirmişti. Yangına müdahale ederken ağır yaralanan bir Türk ise helikopterle hastaneye kaldırılmıştı.

Türkiye’nin Karlsruhe Başkonsolosu Banu Terzioğlu, yangın sonrası olay yerini ziyaret ederek yetkililerden bilgi almış, çok yönlü soruşturulan olayın takipçisi olacaklarını ifade etmişti.(AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Almanya’da Ev Yangınında Vefat Eden Türk Aile Bodrum’da Defnedildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!