Bodrum Şoförler Odası Üyelerine Özel Ücretsiz Göz Taraması

HASAN

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Rotary Kulübü ve Bodrum Göz Akademi işbirliği ile ile Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası üyesi şoför esnafına 22-25 Mart ve 29 Mart– 1 Nisan tarihleri arasında ücretsiz göz taraması ve göz muayenesi yapılacak.

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası üyesi şoförlere, 8 gün boyunca ücretsiz göz taraması ve bilgilendirme yapılıyor. Şoförler Odası içerisinde yapılan muayenelerde oda başkanı Hasan Kablı’da göz muayenesi oldu. Bodrum Göz akademi ile Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası arasında hizmet sözleşmesi imzalandı. Buna göre oda üyeleri ve birinci derece yakınları sağlık hizmetlerinden indirimli şekilde yararlanacak.

Hasan Kablı yapılan anlaşma ile ilgili “22-23-24-25 Mart – 29-30-31 Mart-1 Nisan tarihlerinde, 10:00-16:00 saatleri arasında odamız hizmet binasında yaptıracağınız tetkikler sonucu alacağınız indirim kartı ile Bodrum Göz Akademide 30 Nisan 2022 tarihine kadar %40 indirimden faydalanabilirsiniz. Anlaşmamız 1 yıl geçerli olup 1 yıl boyunca üyelerimiz ve 1. derece yakınlarına özel %25 indirim sağlanacaktır.  Bodrum Rotary Kulübü ve Bodrum Göz Akademiye esnafımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. “ dedi.

Exit mobile version