Osman Gökmen’den Tuz Gölüne Atık Su Atılıyor İddiası

tuz4

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen Ahmet Aras ve Belediyeler ile ilgili bir iddiada daha bulundu. Son günlerde Ahmet Aras’ın yaptığı Tuz Gölü Yardım paylaşımlarına cevaben Muğla Büyükşehir Belediyesinin Tuz Gölüne atık su bıraktığı iddiasıyla ilgili sosyal medya aracılığı ile şu şekilde seslendi;

“Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras!  Sizin bu CHP çevreciliğinizi valla ben anlayamadım.

Tuzla lagünü, kuş cenneti için günlerdir mangalda kül bırakmıyorsunuz.

Bu konuda madem bu kadar hassassınız, o halde neden aynı lagüne Mazı çayı aracılığıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıldır her gün tonlarca atık suyun arıtılmadan bırakılmasına ses çıkarmıyorsunuz?

Tuzla lagününe akan bu lağım yüzünden kuş popülasyonunun ne kadar azaldığını, kaç çeşit kuşun artık bu cennete gelmediğini biliyor musunuz? Arıtılmadan akan su kirliliği nedeniyle flamingolar ölürken neden hiç sesiniz çıkmıyor.

Attınız mı mangalda kül bırakmıyorsunuz! Ama samimiyseniz bu rezillik için Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne de iki çift laf edin de görelim ne kadar doğa seversiniz, ne kadar samimisiniz. Bekliyoruz!”

Ortaya atılan iddia ile ilgili hedef olarak seçilen Ahmet Aras’ın yetki bölgesi içinde olmamasına rağmen günlerdir dikkat çekmeye çalıştığı Tuz Gölü’nün bir şekilde diğer siyasilerin ilgi alanına girdiği görülüyor. Tuzla Gölü yıllardır yardım beklerken tam yeni kurulacak köy öncesi ortaya böyle bir iddia atan Osman Gökmen’e gelecek cevap merakla bekleniyor.

Exit mobile version