26 Nisan Haftası Burç Yorumları

featured

Haftanın Genel Yorumu

30 Nisan Güneş tutulması ile birlikte ani değişim ve dönüşüm beklenmeyen olayların gelişmesi, kadersel olarak değişimlerin söz konusu. Beklenmeyen para gelişleri, ani evlilikler, ani göçler, ani bebek haberleri, ani operasyonlar, ameliyatlar ve benzerleri gibi olayların 2 ay boyunca etkisini göstermektedir.

Koç Burcu:

Ani kararlar almamanızda riskli girişimlerde bulunmamanızda, atacağınız imzayı çok iyi düşünmenizde fayda var. Aile büyükleri sağlık problemleri olabilir. Beklenmeyen mucizevi para gelişleri olabilir. Bu hafta öfkenize hakim olun.

Boğa Burcu:

Boğalar bu hafta ekonomik olarak kendilerini sağlama almaya çalışacaklar. Gelecek ile ilgili endişe, kaygı, korku gibi duygular yoğunlaşabilir. Bu yüzden sinir, stres ve öfke patlaması yaşayabilirler. Yer ve mekan değişiklikleri onları gerebilir. Bol bol dua etmelerinde ve sakin kalmalarında fayda var.

İkizler Burcu:

Ekonomik olarak inişli çıkışlı bir dönem. Temkinli harcamalar yapsınlar. Ruhlarında bir canlanma var. Bu tutulma onlara iyi gelecek. Geçmişe anılara dalabilirler. Bu onları biraz hüzünlendirebilir. Yurtdışı bağlantılı olumlu pozitif gelişmeler. Araba alım satım gibi durumlar söz konusu. Uzun süreden beri emek verdikleri, mücadele ettikleri olaylarla alakalı emeklerinin karşılıklarını alacaklar.

Yengeç Burcu:

İkili ilişkileri aile hayatı, yada anneleri ile ilgili, gerilimli durumlar söz konusu. Alacakları ilahi destekle, bunların üstesinden gelecekler. Kariyer hayatı ve ekonomik durumları ile ilgili radikal olumlu önemli gelişmeler söz konusu.

Aslan Burcu:

Aslanlarda yer değişikliği görünüyor. Aile büyükleri çatışma gerginlikler söz konusu. Öfkelerine hakim olmalı ve sakin olmalarında fayda var. Yurtdışı yada şehirdışı olumlu gelişmeler gösteriyor.

Başak Burcu:

Kariyer ve ekonomik hayatları ile ilgili, bir türlü istedikleri sonuca varamıyorlar. Bu da onları keyifsizleştiriyor ve mutsuzlaştırıyor. Duyguları ile değil de mantık ve sezgileri ile hareket ederlerse ve bol bol dua ederlerse çok güzel olumlu gelişmeler söz konusu.

Terazi Burcu:

İş ortamlarında yetkili kişilerle gerginlikler yaşanabilir. Ekonomik olarak kendilerini sıkışmış hissedebilirler. Fakat bu geçici bir süreç. Çok güzel gelişmeler söz konusu. Aile büyüklerinin sağlık durumlarına da dikkat etmeleri gerekiyor.

Akrep Burcu:

Akreplerin hayatlarında kadersel değişim ve dönüşüm ve bu tutulmadan en çok etkilenecek burçlardan birisi. Aşk hayatlarında yeni başlangıçlar. İş hayatlarında yeni atılımlar söz konusu.

Yay Burcu:

Yaylar bu gizli düşmanların çıkması söz konusu. İnsanlara gereğinden fazla güvenmemeleri dikkat etmeleri ve temkinli olmaları gerekiyor. Kendi kabuğuna çekilmek, inzivaya geçmek isteyecekler.

Oğlak Burcu:

Kariyer ve ekonomik hayatları ile ilgili, daha çok mücadele ve zorlanmalar söz konusu. Mantıklarını daha çok ön plana koysunlar. Aşk hayatları ile ilgili olumlu gelişmeler söz konusu.

Kova Burcu:

Kovalar kariyer ve ekonomik durumları ile alakalı, güçlenmek konusunda hırslanacaklar. Bu durum onları başarıya götürecek. Yurtdışı bağlantılı olumlu gelişmeler söz konusu. Gizli düşmanlıklara da dikkat etsinler.

Balık Burcu:

Duyguları ile mantıkları arasında çok yoğun savaş veriyorlar. Ama alacakları kararlar sağlam ve sağlıklı olacak. Bu arada gizli düşmanlara dikkat etsinler. Sağlıklarına dikkat etsinler. Beklenmeyen yerden gelecek paralar söz konusu.

 

Haftanın Esması

Bereket için, 7 gün boyunca gün de 99 defa Ya Rezzak okunacak.

 

Haftanın Ritüeli:

7 gün boyunca üzerlik tohumu tütsülesinler. Negatif enerjiden arınmak için.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
26 Nisan Haftası Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!