Osman Gökmen’in İftar Yemeğinde, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları Buluştu

featured

BODRUM SICAK HABER – Ak Parti İlçe başkanı Osman Gökmen’in düzenlediği iftar yemeğine Bodrum Siyasi Parti İlçe Başkanları katıldı.

Katılanlar arasında, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, İYİ Parti İlçe Başkanı Nevzat Kanber, MHP İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, Vatan Partisi İlçe Başkanı Şeref Bozkurt, Türkiye Değişim Partisi İlçe Başkanı Nagihan Bayram  ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı, Mustafa Kıroğlu vardı. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen Yaptığı konuşmada “Bodrum için bir araya gelen İlçe başkanları,  bu iftar yemeği bir başlangıç olsun, Bodrum’un sorunları için dostane, siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun biz Bodrum için hep beraber nasıl yardımcı olabiliriz, nasıl birlik yapabiliriz” dedi. Gökmenin konuşmasının ardından, İftar Yemeğine katılan Parti Başkanları Bodrum için ortak çözüm bulmak istediklerinin belirttiler.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Bilgi bu tip toplantıların daha çok yapılması gerektiğini, Bodrumun sorunlarının çözüm amaçlı ve tüm parti başkanlarının hep beraber olmaları gerektiğini bunun Bodrum’a daha çok fayda sağlayacağını belirtmesi üzerine CHP ilçe Başkanı bir sonraki ay düzenlenecek toplantıyı üstlenerek Bodrum için hep beraber bir araya geleceğimiz Mayıs ayındaki yemekli toplantımıza  tüm parti ilçe başkanlarını davet ediyorum dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Osman Gökmen’in İftar Yemeğinde, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları Buluştu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!