Turizm Duayeni Mümtaz Göztepe, Bodrum’da Vefat Etti

mümtaz göztepe

BODRUM SICAK HABER – Turizm sektörünün 53 yıllık duayeni Mümtaz Göztepe Bugün Bodrum’da tedavi gördüğü özel bir hastanede yaşama veda etti.  Göztepe’nin vefatı Bodrum Turizm camiasında üzüntü ile karşılandı. Bodrum’da yaşayan turizmciler ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras sosyal medya hesabından üzüntülerini dile getiren mesajlar yayınladı

Başkan Aras mesajında “39 yıldır yaşadığı Bodrum’un en çok sevilen insanlarından biri olan Sayın Mümtaz Göztepe’nin vefat ettiğini, büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Hayatı başarılarla, kalpleri Bodrum sevgisiyle dolu olan bu güzel insanlar, iyi ki Bodrum’da yaşadılar, iyi ki çok değerli büyüklerimiz oldular.. Sevgili Mümtaz Ağabeyimize Allah’tan rahmet; Ailesine, sevenlerine ve duayeni olduğu turizm sektörüne başsağlığı diliyorum. Mekanı, cennet olsun”

Bir başka Turizmci yine “Türkiye turizminin temel taşı her zaman beyefendi, disiplinli ve bir o kadarda espirili güzel adam adı gibi Mümtaz insan olan Mümtaz Göztepe’yi kaybettik. Türk turizminin başı sağolsun” sözleri ile üzüntülerini dile getirdiler.

Mümtaz Göztepe 53 yıllık meslek hayatında, Marmaris-Çeşme tatil köylerinde  genel müdürlük, Bodrum Manastır Otelde yöneticilik,  pek çok turistik tesisin kurucusu ve işletmecisi, sektöre binlerce personel yetiştiren bir Turizm duayeni olarak biliniyordu.

Mümtaz Göztepe’nin Cenazesi yarın (12/04/2022) Bitez Adliye Camii’nde kılınacak öğle namazın ardından Bitez Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Exit mobile version