Bitez’de Deniz Yüzeyinde Bir Ceset Bulundu

featured

BODRUM SICAK HABER  – Bodrum’da öğlen saatlerinde deniz yüzeyinde bulunan cesedin İngiliz uyruklu Ivor Jones’a ait olduğu öğrenildi.

Olay, saat 14.00 sıralarında Bitez Mahallesi Akvaryum Koyu civarında meydana geldi.

İddiaya göre, bölgede bulunan  vatandaşlar bir erkeğin deniz yüzeyinde hareketsiz halde olduğunu görünce durumu  112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundular. İhbarın Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine bildirilmesi üzerine bölgeye ulaşan ekipler, hareketsiz halde bulunan kişiyi bota alarak kıyıya getirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kimliği belirlenen İngiliz uyruklu Ivor Jones’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ekiplerin incelemesinin ardından Jones’ın cesedi ön otopsi için Bodrum Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Bodrum’a tatil için geldiği ve bir otelde kaldığı öğrenilen Jones’nın kalp krizinden kaynaklı yaşamını yitirdiği tahmin edilirken, Jones’nın cesedi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı öğrenildi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
Bitez’de Deniz Yüzeyinde Bir Ceset Bulundu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!