Kaza Yapıp Kaçtılar Yinede Yakalandılar

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum İstikametinden Ortakent İstikametine seyir halinde giden araç aniden direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

İddiaya göre, 34 KG 3794 plakalı lüks araç Ortakent döner kavşağa yaklaştığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refuşa çarptı. Çarpmanın şiddeti ile araç süreklenerek takla atmaya başladı. Yol kenarındaki kaldırıma ters bir şekilde dönerek durabilen araçta bulunan şoför Aykut K. ve yanındaki yolcu kendi imkanları ile araçtan çıkarak Midtown’a doğru kaçmaya başladılar. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ve emniyet güçleri sevk edildi. Olay yerine gelen Polisleri araştırmaları sonucunda kaza yapanlardan birinin ailesine ulaşıldı. Kaza yerine gelen aile telefon ile şahısları aracın yanına çağırdı. Ayakta durmakta güçlük çeken 2 kişiden yolcu olan ailesi tarafından alınarak kaza yerinden uzaklaştı. Diğer sürücü ise emniyet tarafından gerekli işlemlerin yapılması için karakola götürüldü. Kazanın şiddeti ile orta refüj yerinden çıkarken, araçtan kopan parçalardan biri olan sol ön lastikte yola saçıldı. ekipleri araç çekici ile yoldan kaldırılıncaya kadar emniyetli şekilde trafiğin akışını sağladı. Yolun temizlenmesinden sonra trafik normal seyrine döndü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kaza Yapıp Kaçtılar Yinede Yakalandılar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!