Üvey Kızına Yıllarca Cinsel İstismarda Bulunan Şahıs Tutuklandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum’da üvey kızına cinsel istismarda bulunan 43 yaşındaki S.K. adlı şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre; 2016 yılında o dönemde 11 yaşında olan üvey kızına evde kimsenin olmadığı zamanlarda cinsel istismarda bulunmaya başladığı Çocuğun bağırması üzerine ise S.K. çocuğu öldürmekle tehdit ettiği öğrenildi.

Evde kimsenin olmadığı zamanlarda üvey babası tarafından sürekli cinsel istismara maruz kalan çocuk, durumu annesine anlattı fakat annesi çocuğa inanmadı. Çocuk, daha sonra durumu yakın bir arkadaşı ile paylaştı. Arkadaşının tavsiyesi üzerine mağdur kişi üvey babasından şikayetçi oldu. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında şüpheli S.K. gözaltına alındı. Şüphelinin ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Şüpheli Şahsın telefonunda yapılan incelemede üvey kızının telefonunu “Güzelim” diye kaydettiği tespit edildi. Ayrıca çocuğa “Sevgilim”, “karım”, “seni çok seviyorum” şeklinde mesajlar attığı belirlendi. Şüpheli şahsın telefonunda ayrıca kendisinin ve çocuğun uygunsuz fotoğraflarının olduğu görüldü. Adli makamların karşısına çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili iddianame hazırlandı. “Çocuğun cinsel istismarı” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak” suçlamasıyla yargılanan S.K. hakkında 12 ila 22 yıl arasında hapis cezası talep ediliyor. Olayla ilgili yargı süreci devam ettiği öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Üvey Kızına Yıllarca Cinsel İstismarda Bulunan Şahıs Tutuklandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!