18 Mayıs Haftası Burç Yorumları

featured

Genel Yorum:

Bu hafta, riskli harcamalardan uzak durmanızda fayda var. Kandırılmalar yalanlar ve dolanlar söz konusu. Öfke kontrolünüze hakim olun. Bol bol dua veya meditasyon gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Ekonomik anlamda ani gelişmeler söz konusu. Siyasetçilerde gerilimler söz konusu. Gizli saklı olayların ortaya çıkması toplumu da negatif yönde etkileyecektir.

Koç Burcu:

Alacağınız kararları acele etmeden çok iyi düşünerek mantık çerçevesi içerisinde olmasında fayda var. Aksi takdirde pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Bu hafta iş hayatınız ile ilgili, gizli düşmanlıklar ve rakiplerinizle mücadele söz konusu. Önümüzdeki 2 hafta boyunca riskli harcamalardan ve yatırımlardan uzak durun. Kardeş yada çocuklarınız ile ilgili gerilimli olaylar, olumlu şekilde sonuçlanacaktır.

Boğa Burcu:

İkili ilişkileriniz ve aşk hayatınızda radikal kararlardan uzak durmanızda fayda var. Öfkeli değil sakin durmanız size iyi sonuç sağlayacaktır. Güvendiğiniz insanlardan ummadığınız darbeler söz konusu. Bu hafta kimseye borç para vermeyin. Diz kapak veya bel ile ilgili sağlık problemleri oluşabilir.

İkizler Burcu:

Etrafınızda ki bazı insanlardan destek ve yardım görebilirsiniz. Bu hafta kendinizi mümkün mertebede eve kapatmamanızda ve dışarı çıkmanızda fayda var. Maddi konu ile ilgili beklenmedik yerlerden gelecek gelirler görülüyor. Geçmişte size ödeme yapmayan bazı yerlerden de ödemeler geliyor. Bağışıklık sisteminizi çok iyi koruyun.

Yengeç Burcu:

İş ve kariyer hayatınız ile ilgili uzun süreden beri verdiğiniz emeklerin karşılığını görmeye başlıyorsunuz. Sezgilerinizin çok yüksek olduğu bir hafta. Mantıklı bir şekilde kullandığınız sürece, çok olumlu gelişmeler söz konusu. Etrafınızda bazı ikiyüzlü insanların gerçek kişiliğini görüp hayatınızdan çıkarmanız görülüyor. Aşk hayatınız ile ilgili de olumlu güzel gelişmeler var.

Aslan Burcu:

Ekonomik olarak ekstra kazançlar ve gelirler söz konusu. Yeni iş anlaşmaları, yer değişiklikleri ve göç görülüyor. Aşk hayatınız ile ilgili radikal değişim ve dönüşümler sizi mutlu sona sürükleyecektir. Bu hafta sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz görülüyor.

Başak Burcu:

Ekonomik olarak rahatlama söz konusu. Fakat riskli harcamalara dikkat etmeniz gerekiyor. Kandırıcılara ve dolandırıcılara dikkat edin. Sezgilerinizin güçlü olacağı bir hafta. Mantıklı bir şekilde kullanmanızda fayda var.

Terazi Burcu:

Aşk hayatınız ile ilgili yıkım ve dönüşüm söz konusu. Sakin kalırsanız ve dua etmek veya meditasyon gibi çalışmalar yaparsanız, sizin için çok olumlu ve başarılı sonuçlar doğuracaktır. Harcamalarınıza bu hafta dikkat edin.

Akrep Burcu:

İş hayatınız ve aşk hayatınız ile ilgili, gizli şeylerin ortaya çıkması ihanetler, yalanlar dolanlar içinde kalmanız söz konusu. Son derece sakin ve sabırlı olmanızda fayda var. Yeniden doğuş ve mutluluk sizden yana olacaktır.

Yay Burcu:

Aşk veya evlilik hayatınız ile ilgili, olumsuz gerilimli bir süreç söz konusu. Kendi kabuğunuza çekilip kendinizi dinlemeniz ve sorgulamanız size doğru kararlar almanızda fayda sağlayacaktır. Bol bol dua edin ilahi adalet sizden yana.

Oğlak Burcu:

Yakın çevrenizde arkadaşlar ile ilgili bir takım gerilimli süreçler söz konusu. Ummadığınız insanlardan ihanetler ve darbeler görebilirsiniz. Sakin olup, kendiniz ile ilgilenmeniz bakımınız ile güzelliğiniz ile ilgilenmeniz size çok iyi gelecektir. Ve bu problemlerin üstesinden gelmenizde fayda sağlayacaktır. Yer değişikliği taşınma gibi olasılıklar söz konusu. Ve harcamalarınızda daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Kova Burcu:

İş ve kariyer hayatınız ile ilgili olumsuz gerilimli süreçler söz konusu. Rakiplerden gelecek iftiralar, yalanlar, dolanlar söz konusu, burada öfkenize hakim olun. Mümkün mertebede sakin olun. Herkes kendi kazdığı kuyuya kendisi düşecektir.

Balık Burcu:

Balıklar uzun süreden beri kurban psikolojisindesiniz. Bu durum bir kısa bir süreç daha devam edecek. Fakat bu çektiğiniz sıkıntıları kat ve kat fazlasını evren size ödülleri ile ve hediyeleri ile size sunacaktır. Kendi sağlığınıza ve aile büyüklerindeki sağlıklara dikkat edin. Negatif enerjilerden ilahi destek alarak kurtuluyorsunuz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
18 Mayıs Haftası Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!