Deniz Müzesi Çocuk Resim Yarışması Kazananları Belli Oldu

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum Deniz Müzesi 2021-2022 Öğrenci Programları kapsamında yer alan “3. Bodrum Deniz Müzesi Çocuk Resim Yarışması”nın kazananları belli oldu. Son katılım tarihi 22 Mayıs 2022 Pazar günü olan ve 26 Mayıs 2022 Perşembe gününe kadar uzatılan yarışmanın kazananları müze web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Ayrıca 15 – 25 Haziran tarihleri arasında Artemisia Sergi Salonu’nda yarışmaya katılan tüm resimlerin sergilendiği bir sergi Bodrumluları bekliyor. Ödül töreni ise 15 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 18.00’de Artemisia Sergi Salonu’nda gerçekleşecek.

“3000 Yıllık Meslek: Süngercilik” konulu 3. Bodrum Deniz Müzesi Çocuk Resim Yarışması Bodrum Yarımadası’nda yer alan tüm ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerindeki öğrencileri kapsamıştı. Yarışmaya Bodrum Yarımadası’nda yer alan 19 okuldan toplam 100 katılımcı başvurdu. Atatürk İlkokulu, Bahçeşehir Koleji, Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu, Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu, Marmara Koleji, Gümüşlük Kemal Durmaz İlkokulu, , TED Koleji, Doğa Koleji, Dr. Mümtaz Ataman İlkokulu, Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu, Gümüşlük Kemal Durmaz Ortaokulu, Gülümser Mehmet Danacı Ortaokulu, Muharrem Eski Yapan Ortaokulu, Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi, Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi, Kale Okulları Bodrum, Uğur Anadolu Lisesi, Bodrum Anadolu Lisesi yarışmaya ilgi gösterdi.

Bodrum’un tarihinde ve sosyokültürel yapısında önemli yeri olan süngerciliğin geçmişinin, gelişim aşamalarının ve öneminin farklı açılardan değerlendirilmesini, çocuklar tarafından tanınmasını ve öğrenilmesini sağlamak amaçları ile düzenlenen yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 3 kategoride resimler değerlendirildi. Müze yönetimi teşvik amacıyla özel ödül de belirledi.

Ödül Töreni ve Sergi 15  Haziran’da

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ve her sene müze koleksiyonlarıyla ilişkilendirilmiş farklı konular etrafında şekillenen Bodrum Deniz Müzesi Çocuk Resim Yarışması’nın ödül töreni Artemisia Sergi Salonu’nda 15 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 18.00’de başlayacak. Yarışmayı kazananlara verilecek “Başarı Ödülleri’” ise birbirinden güzel hediyeleri içeriyor. Bodrum Belediyesi, Bodrum Ticaret Odası, IMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, Bodrum Spor Yelken Şubesi, Barbaros Yachting ve Aşkın Diving sponsorluğunda verilecek ödüllerin arasında bisikletler, dalış kursu, mavi yolculuk, yelken kursu, sualtı fotoğraf makineleri, dalış seti ve ressam setleri yer alıyor. Her öğrenciye ve onları teşvik eden öğretmenlerine katılımlarından dolayı sertifika ve hediyeler de verilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deniz Müzesi Çocuk Resim Yarışması Kazananları Belli Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!