3 Aracın Karıştığı Kaza Maddi Hasarla Atlatıldı

featured

BODRUM HABER – Bodrum istikametinden Milas istikametine seyir halinde gitmekte olan hafif ticari araç Kaynar Kavşağına 100 metre kala direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre 48 U 5036 plakalı hafif ticari araç seyir halinde giderken aniden orta refuja sürtmesi ile direksiyon hakimiyetini kaybedip dönmeye başladı. İddiaya göre, Aracın yolda döndüğünü gören 34 YN 0160 plakalı su tankeri  aniden durunca arkadan seyir halinde gelen 35 HD 7770 plakalı lüks araç su tankerine arkadan çarptı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar 112 çağrı hattına ihbarda bulundu. 3 Aracın sürücüsü de Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerine hastaneye gitmek istemediklerini beyan etti. Trafik ekipleri diğer araçların emniyetli şekilde trafikte ilerlemeleri için yolu kontrol altına aldı. Çekici yardımı ile araçların yoldan kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü. Kazaya karışan araçlarda maddi hasar meydana geldi. Emniyet güçleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
3 Aracın Karıştığı Kaza Maddi Hasarla Atlatıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!