Yollarda Düzgün kapatılmayan Çukurlar Kazaya Sebep Oluyor

featured

BODRUM HABER – Gümbet Hoca Ahmet Yesevi caddesinde saat 19.40 sularında motoru ile seyir halinde gitmekte olan sürücü yolda kayarak kaza yaptı.

İddiaya göre isminin Mutlu olduğu öğrenilen 48 BC 325 plakalı motosiklet sürücüsü daha önceden kazı çalışması yapılıp üstü örtülen ancak düzgün kapatılmayan çakıllı yolda kayarak düştü. Düşme esnasında kafasında olan kask olası bir faciayı önledi. Düşme esnasında kolları ve bacaklarında doku kaybına uğrayan sürücüye ilk müdahale etrafta bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı. Sandalyeye oturtulup su verilen yaralı için 112 çağrı merkezine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralıyı Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza yerine gelen polis ekipleri tutanaklarını tuttu.  Esnaf ve çevrede yaşayan vatandaşlar gelen ekiplere tepkilerini belirttiler. Belediyenin yaptığı çalışma sonrasında alelade kapatılan yollarda meydana gelen çukur ve yolu kapatmak için dökülen mıcırlar sebebi ile olay yerinden geçen araçlarında aynı çukura düştüğü görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yollarda Düzgün kapatılmayan Çukurlar Kazaya Sebep Oluyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!