Haftanın Burç Yorumları

featured

Genel yorum

Kandırılma, yalanlara dolanlara hala dikkat etmeniz gereken bir süreçteyiz. Gizli saklı şeylerin ortaya çıkması, siyasi gerilimlere neden olacaktır. Daha tutumlu harcamalar yapmanızda fayda var. Ani sıcakların artması sizin yorgun olmanıza sebep olabilir. Su tüketimine dikkat etmenizde fayda var. Dünya genelinde de gerilimli gelişmeler söz konusu.

Koç Burcu:

Bu hafta öfke ile ani kararlar vermemenizde fayda var. Yoksa zararda siz olursunuz. İhanetler, yalan, dolan ve kandırılmalara temkinli olmanız gerekiyor. Ani seyahatler söz konusu. Çevre eş dost yada kardeşlerden gelecek yardımlar görülüyor. Ekonomik olarak beklenmedik kazançlar söz konusu.

Boğa Burcu:

İkili ilişkiler ve aşk hayatınız ile ilgili güzel gelişmeler görülüyor. Geçmişi düşünmekten vazgeçmeniz gerekiyor. Gereksiz harcamalardan uzak durmanız, size olumlu sonuçlar doğuracaktır. Bir bayandan maddi destek alabilirsiniz.

İkizler Burcu:

Etrafınızda bazı insanlardan darbeler, ihanetler, yalanlar ve dolanlar görebilirsiniz. Fakat burada önemli olan sağlığınızı dikkate almanız söz konusu. Hiç kimseyi önemsemeyip kendinizi sevin kendinize değer verin ve kendinizi ödüllendirin.

Yengeç Burcu:

Ekonomik olarak artı kazançlar ve gelirler söz konusu. Bir takım başlangıçlar sizi zorlasa da sonuç olarak başarı elde edeceksiniz. Yurtdışı bağlantılı önemli gelişmeler söz konusu. Aile sağlık problemleri ile ilgilenmeniz gerekiyor. Evlilik hayatınızda olumlu gelişmeler. Rakiplerinizle de sinsilikler söz konusu.

Aslan Burcu:

Bu hafta bol bol dua etmenizde fayda var. Önünüzdeki süreçte birçok dileğinizin kabul olması görülüyor. Geçmişte size yanlış yapmış hata yapmış kişileri tekrar hayatınıza almamanızda fayda var. Bulunduğunuz ortamı değiştirmek istiyorsunuz. Hayatınıza radikal yenilikler yapmak istiyorsunuz. Bunların olmasına biraz daha süreç var.

Başak Burcu:

Başaklarda her değişimi göç, taşınma söz konusu. İş ve kariyer hayatları ile ilgili kutlamalar görülüyor. Ekonomik olarak beklediğiniz paralar biraz gecikme durumu söz konusu.

Terazi Burcu:

Ekonomik olarak ani gelir ve kazançlar sizi daha çok tutumlu hale sokacak. Yurtdışı bağlantılı önemli ve olumlu gelişmeler söz konusu.  Aile büyükleri sağlık problemleri ile ilgilenmenizde fayda var. Hayatınızdaki bayanlara (anne, kardeş, abla, eş kız çocuğunuz) bunlara fevri davranmamanızda fayda var.

Akrep Burcu:

Kariyer hayatınız ve maddi durumunuzda uzun süredir verdiğiniz emeklerin karşılığını alma zamanı gelmiştir. Maddi konu ile ilgili rahatlamalar söz konusu. Bu hafta çevrenizdeki insanlara fazla güvenmemenizde fayda var.

Yay Burcu:

Yaylar bu hafta seyahatler, gezmeler, iş görüşmeleri, olumlu keyifli ve eğlenceli sonuçlanacaktır. Hayatınızda bazı şeylerin olması için, fazla mücadele etmemenizde fayda var. Bazen bazı şeyleri oluruna bırakmak gerekiyor. Ekonomik olarak güzel gelişmeler söz konusu.

Oğlak Burcu:

Bu hafta temkinli harcamalar yapmanızda fayda var. İş hayatında öfke kontrolü gerekiyor. Aksi takdirde negatif sonuçlar doğurabilirsiniz. Ekstra kazançlar söz konusu. Fakat paranızı tutmanızda fayda var.

Kova Burcu:

Geçmişte yaptığınız iyiliklerin mükafatını alacağınız bir süreç. Özellikle ekonomik olarak ekstra gelirle söz konusu aşk hayatınızda yeni başlangıçlar varsa da güzel gelişmeler söz konusu. Çevre eş dost kardeşlerle ilgili iyilikler ve yardımlar göreceksiniz.

Balık Burcu:

Balıklar çok şanslı özellikle aşk ve maddi konu ile ilgili ve kariyer hayatınız ile ilgili güze bir süreç sizleri bekliyor. Fakat burada önemli olan herkese güvenmemenizde fayda var. Sezgilerinize güvenerek hareket edin.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haftanın Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!