Haftanın Burç Yorumları

featured

Genel Yorum:

Para piyasalarında ani çıkışlar söz konusu. Orman yangınlarına son derece dikkat etmemizde ve tedbir almamızda fayda var. Beklenmedik yer sarsıntıları, yağmurlar ve seller söz konusu. Yurtdışı bağlantılı sağlam anlaşmalar ve sözleşmeler görülüyor. Kişisel olarak çok yoğun mücadele edeceğimiz bir süreç içerisindeyiz. Enerjimiz de tavan yapacak.

Koç Burcu:

Yakın çevrenizdeki bayanlardan maddi manevi destek alacağınız bir süreç. Bu aralar keyifsiz olsanız da ekonomik olarak çok olumlu ve güzel gelişmeler söz konusu. Küçük seyahatler, iş görüşmeleri görülüyor. Yurtdışı bağlantılı olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Aile büyükleri sağlık durumları söz konusu. Evlilik yada ikili ilişkilerde gerilimli süreç içerisindesiniz. Daha sağlam daha mantıklı adımlar atmanız konusunda uyarılıyorsunuz. Kendi kabuğunuza çekilip bol bol dua etmenizde fayda var. Harcamalarınızda temkinli olun.

İkizler Burcu:

Yer değişimi göç gibi durumlar söz konusu. Bu hafta ani kararlar vermemenizde fayda var. Beklenmeyen yerden maddi kazançlar görülüyor. Yeni iş kurma ve evliliğe adım atacağınız bir süreç içerisindesiniz.

Yengeç Burcu:

İkili ilişkilerinde sağlam güvenilir ve mutlu gelişmeler söz konusu. Ev yada araba satış gibi durumlar olabilir. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler görülüyor.

Aslan Burcu:

Aslanlar değişim ve dönüşüm içerisindeler. Özgüvenlerinde bir artış ve güçlenme söz konusu. Ekonomik olarak ekstra kazançlar yüzünüzü güldürecek. Geçmişte size zarar vermiş insanlardan uzak durmanızda fayda var.

Başak Burcu:

İş hayatınız ile ilgili değişim ve dönüşüm söz konusu. İkili ilişkilerinizde bir şeyler yolunda gitmiyor ise fazla zorlamamanızda fayda var. Artık net kararlar almanız gerekiyor. Yoksa yıpranan siz olursunuz.

Terazi Burcu:

Ani beklenmedik girişimlerde bulunacağınız bir süreç. Zorlansanız da verdiğiniz mücadelenin karşılığını, zaman içerisinde çok güçlü bir şekilde alacağınız öngörülüyor. Bu hafta harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gereksiz harcamalardan kaçının.

Akrep Burcu:

Geçmişte size yanlış yapmış insanların tekrar hayatınıza geri dönmek istedikleri görülüyor. Denenmişi denememekte fayda var. İş hayatınız ile ilgili yeni teklifler, anlaşmalar söz konusu. Şehir dışı veya yurtdışı bağlantılı seyahatler öngörülüyor.

Yay Burcu:

İş hayatınız ile ilgili rakiplerinize daha dikkatli ve öfke kontrolünde bulunarak ve aynı zamanda mantığınızı ve sezgilerinizi kullanarak mücadele etmenizde fayda var. Harcamalar konusunda kendinizi fazla kısıtlayarak ruhunuz daraltmayın. Kendinizi mutlu edecek birtakım alışverişler yada eğitimler içerisine girmenizde fayda var.

Oğlak Burcu:

İhanetler, yalanlar dolanlar ve kandırılmalar içinde kendinizi bulabiliriniz. Burada sakin kalırsanız kazanan siz olursunuz. Ekonomik olarak ekstra kazançlar yüzünüzü güldürecek. Yeni bir eğitime başlamanız söz konusu.

Kova Burcu:

Geçmişte size zarar vermiş insanlardan uzak durmanızda fayda var. Ekstra kazançlar sizi daha tutumlu bir duyguya sokabilir. Fakat burada kendinize zaman ayırın, harcamalarda bulunun. Ruhen daha iyi hissedeceksiniz. Ev, Araba alışlar ve satışlar söz konusu. Estetik operasyonlar, güzelliğiniz ile ilgilenmek yada spora başlamak gibi durumlar öngörülüyor.

Balık Burcu:

Yakın çevrenizden gelen maddi manevi destekler sizin yüzünüzü güldürecektir. Ruhunuzu okşayacak hediyeler söz konusu. Seyahatler, tatil, dinlenme size ilaç gibi gelecektir. Bu hafta bol bol zekat vermenizde fayda var.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haftanın Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!