Haftanın Burç Yorumları

featured

Genel Yorum:

Yer sarsıntıları ve depremlerin olabileceği bir süreçteyiz. Orman yangınlarının devam edebilme ihtimali yüksek görülüyor. Tedbir almakta fayda var. Devlet liderlerinin daha sertleşeceği daha savaşçı tavırlarla konuşacağı süreç içerisine giriyoruz.

Koç Burcu:

Aile hayatınız ve yuvanız ile ilgili bir takım radikal kararlar alacaksınız. Aile içinde gizli saklı sırların ortaya çıkışı sizi biraz üzse de gerçekleri bilmek sizin için en iyisi. Ani evlilikler yeni ilişkiler olumlu ve güzel sonuçlanacaktır.

Boğa Burcu:

Harcamalarınıza dikkat etmeniz konusunda uyarı geliyor. İş hayatınız ile ilgili radikal kararlar ve girişimler söz konusu. Beklenmeyen yerden gelen kazançlar görülüyor. Rakiplerinize dikkat etmeniz konusunda da uyarı görülüyor.

İkizler Burcu:

İş hayatınızda otorite figürler ile gerilimli bir takım durumlar söz konusu. Öfkenizi kontrol ederek mantığını ile hareket ettiğiniz takdirde kazanan siz olacaksınız. Bu hafta bol bol iyilik yapmanız ve zekat vermeniz sizin için iyi olacaktır.

Yengeç Burcu:

Harcamalar konusunda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Buda ruhen sizi mutsun edecektir. Fakat bu geçici bir durumdur. Önünüzde güzel imkanlar ve fırsatlar sizleri bekliyor. Hırslarınızı kontrol altına alın. Aileden gelecek maddi destek görülüyor.

Aslan Burcu:

İnsanların iki yüzlülüğü ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Öfkeli ve ani kararlar almaktan sakının. İş hayatınız ve maddi durumunuz ile ilgili şanslı ve bereketli bir döneme adım atıyorsunuz. Sağlam güvenilir aşk hayatınız ile ilgili yeni başlangıçlar söz konusu.

Başak Burcu:

Aile büyüklerinizde sağlık problemleri sizi korkutabilir ve strese sokabilir. Bol bol dua etmeniz size iyi gelecektir. Size kötülük yapmak isteyen insanların yıkıldığını göreceksiniz. Evlilik ve aşk hayatınız ile ilgili keyifli ve güzel süreçler sizleri bekliyor.

Terazi Burcu:

Öfkenize son derece hakim olmanız gereken bir dönem. Mantığınızı ve sezgilerinizi kullanmanızda fayda var. Aksi takdirde zararla oturursunuz. Kazançlarınız artacağı, bereketli bir döneme giriyorsunuz. Temkinli harcama yapmanızda fayda var. Ani radikal verdiğiniz kararlar sizi güzel yöne sürükleyecektir.

Akrep Burcu:

Gizli saklı olayların ve sırların ortaya çıkacağı bir durum içerisinde olabilirsiniz. Bu olaylara fazla takıntı yapmamanız önünüze bakıp işinize gücünüze sahip çıkmanız size daha güzel başarılar ve mutluluklar getirecektir.  Öfkenize hakim olun.

Yay Burcu:

Yurtdışı bağlantılı olumlu güzel anlaşmalar ve sözleşmeler söz konusu. Evliliğe adım atabilirsiniz ya da bebek haberi alabilirsiniz. Olumlu güzel kısmetli ve bereketli fırsatlarda kapınızı çalabilir. Beklenmeyen yerlerden gelecek olan kazanlar söz konusu.

Oğlak Burcu:

Kazançlarını kaybetme korkusu yaşayacakları bir dönem içerisine giriyorlar. Buda onların daha çok yoğun çalışmasına ve hırs yapmasına sebep olacak. Ruhlarını ve bedenlerini yorarak kendilerine bu kadar zarar vermemeleri gerekiyor. Sakin kalmalarında fayda var.

Kova Burcu:

Yurtdışı bağlantılı olumlu gelişmeler söz konusu. Harcamalarına dikkat etmeleri gerekiyor. Geçmişteki keşkelerini düşünmekten vazgeçsinler. Sağlıklarına son derece dikkat etmeleri, bağışıklık sistemlerini güçlendirmeleri çok önemli.

Balık Burcu:

Beklenmeyen yerden gelen ani kazançlar hediyeler ve sürprizler söz konusu. Eğitim hayatları ile ilgili yeni adımlar atmaları ve kariyerlerinde daha iyi olmalarına sebebiyet verecektir. Tatil yapmaları onların dinlenmelerine ruhsal olarak kendilerini daha iyi hissetmelerine neden olacaktır. Rüyalarına ve sezgilerine dikkat etmeleri gereken bir süreç.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haftanın Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!