Amiral Turgut Reis Bodrum’da Törenle Anılacak

featured

BODRUM HABER – Tüm Turgutreislilerin dedesi sayılan ünlü Amiral Turgut Reis ölümünün 457. yılında doğduğu köy olan Bodrum’a bağlı Karabağ’da heykeli önünde 23 haziran perşembe günü Saat 10.00 da Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen törenle anılacak.
Her sene Turgutreis’in Eren Tepesi bölgesinde Sabancı Parkı içindeki heykeli önünde yapılan anma töreni bu sene anılan yerde bazı düzenlemeler yapıldığından tören Amiral Turgut Reis’in doğduğu köy olan Karabağ’a alındı. Tören sonunda 10.30 da Karabağ Caminde, 13.30 daTurgutreis Yalı Camii bahçesinde  Turgut Reis’in ruhu İçin hatim duası okunacak ve katılımcılara lokma ikramı yapılacak.
Akşam saat 21.00 de ise Bodrum Herodot Kültür Merkezinde bir canlı yayın gerçekleştirilecek. Moderatör Banu Tarancı yönetiminde canlı yayına; Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Üniversitesi Bodrum Denizcilik Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr .Tuncay Küleli, Sanatçı Numan Pekdemir,  İnşaat Mühendisi ve Turgut Reis Tarih Kültür ve Sanat Araştırmaları Derneği Başkanı Tarık Çakır, Ege Denizi Rotary Klübü Başkanı Şule Kükre konuk olarak atılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Amiral Turgut Reis Bodrum’da Törenle Anılacak
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!