Bodrum Deniz Müzesi’nde Öğrencilerle Dolu Dolu Geçen Bir Yıl

featured

BODRUM HABER – Bodrum Deniz Müzesi 2021- 2022 müze öğrenci programlarını resim yarışması sergisi ve ödülleriyle tamamladı. Müze gezilerinden resim yarışmasına ve resim sergisine, Halikarnas Balıkçısı Okuma Günleri’nden müze hafta sonu atölyelerine, sömestr atölyelerinden ücretsiz atölyelere kadar birçok farklı etkinlikle 2021 – 2022 öğrenci programlarını tamamlayarak karne heyecanını yaşadı.

Müzenin hedeflediği “Müzede Öğrenme” etkinlikleri kapsamında bu sene gerçekleştirilmesi planlanan proje ve etkinlikler müze gezileri, Halikarnas Balıkçısı Okuma Günleri / 8 Ay, 8 Okul, 8 Kitap Projesi; hafta sonu atölyeleri, sömestr atölyeleri, ücretsiz atölyeler ve resim yarışması olarak açıklandı. Üç ana koleksiyonun olduğu Bodrum Deniz Müzesi, çocukları ve öğrencileri müzeye teşvik amacıyla okullar ve öğretmenlerle iletişime geçerek müze gezilerine davet etti. Bu yıl da müze gezileri ile Tekne Modelleri Koleksiyonu’nu, Cevat Şakir Kabaağaçlı Koleksiyonu’nu ve Hasan Güleşçi Deniz Kabukları Koleksiyonu’nu müze eğitim rehberi eşliğinde tanıtarak toplamda 807 öğrenci ve 66 öğretmeni müze ile buluşturdu. Geziler sırasında koleksiyon bilincinin artması için detaylı bilgilendirmeler de yapıldı.

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda da müze öğrenci programlarına devam edilecek. Müze öğrenci programları yeni eğitim öğretim yılının başlangıcında Eylül ayında açıklanacak. Ayrıca müze; öğrencilerini kapsayan, okul ve öğretmenlerle gerçekleştirilebilecek, müzede etkin öğrenmeyi destekleyecek farklı proje ve etkinliklerde her türlü işbirliğine açık olduğunu belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Deniz Müzesi’nde Öğrencilerle Dolu Dolu Geçen Bir Yıl
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!