Bike&Camp Bisiklet Turu” Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

featured

BODRUM HABER –  Muğla ve ilçelerinde spor turizmi potansiyelinin belirlenerek bisiklet turizminin öne çıkarılması ve marka değer oluşturulması amacıyla çalışmalar devam ediyor.
Muğla Valiliği himayesinde, 15-19 Haziran tarihlerinde Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın (YİKOB) destekleriyle, Kavaklıdere’den başlayıp Bodrum’da sona erecek Bike&Camp Bisiklet Turu  gerçekleştirilecek. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesindeki organizasyona, Kavaklıdere, Yatağan, Milas ve Bodrum Kaymakamlıkları katkı verecek. Muğla bölgesinin tanıtımına, Bisiklet turizminin gelişmesi ve turizm sezonunun uzatılmasına katkı sağlayacak tura 300’e yakın bisiklet tutkununun katılması bekleniyor. Tarihi ören yerlerinin de gezileceği bisiklet turunun rotasıyla doğa, tarih, kültürel birikim ve spor ile buluşturulmuş olacak. Beş gün sürecek olan turun ilk geceyi çadırlarda Kavaklıdere Yerküpe’de, ikinci geceyi Yatağan Stratonikeia antik kentinde, üçüncü geceyi Milas Uyku Vadisi Gökçeler Kanyonu’nda, dördüncü geceyi ise Bodrum Yalıçiftlik’te geçirecek.

Etkinlik önümüzdeki yıllarda düzenli olarak yapılması hedeflenirken, Avrupa’dan bisiklet tutkunlarının da katılımıyla Muğla‘nın bisiklet turizminde de önemli bir paya sahip olması hedefleniyor.
Bike&Camp Bisiklet Turu’nun tanıtım toplantısı Yatağan Stratonikeia Antik Kenti’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Muğla Vali Yardımcısı Baha Başçelik, Milas Kaymakami Mustafa Ünver Böke, Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven, Muğla il jandarma komutanlığı Asayiş Şube Müdürü j. Yarbay Selahattin Kınık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Acikbas, Kavaklıdere belediye başkanı Mehmet Demir ve Bisiklet federasyonu  Muğla Temsilcisi İlker Cömert katıldı.
Toplantıda beş gün boyunca gerçekleştirilecek olan etkinlikte güzergah ve konaklama yerleri duyuruldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bike&Camp Bisiklet Turu” Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!