Park Halindeki Kamyon Aniden Yanmaya Başladı

featured

BODRUM HABER – Bodrum Konacık Mahallesinde park halindeki duran bir kamyonda çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesi  ile söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Konacık Mahallesi Oğuzhan Caddesi üzerindeki boş alana park edilen 48 LH 696 plakalı kamyonda bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Yangının başlamasından kısa süre sonra kamyonun yanına gelen sürücü, çıkan dumanları fark etti.

Yangın anını anlatan sürücü, “Ben buraya boş meyve sebze kasalarını almak için gelmiştim, buraya park ettim. Yangından kısa süre sonra tesadüfen kamyonun yanına geldim. Geldiğimde kamyondan dumanlar çıktığını gördüm. Ben gidip çevredeki işletmelerden yangın tüpü alıp gelene kadar yangın büyümüş. Hemen müdahale ettik, söndürdük. Yangının neden çıktığın bilmiyorum.” dedi.

Çevredeki işletmelerden yangın tüpü alan sürücü ve çevredeki vatandaşlar, büyümeye başlayan yangını söndürmeyi başardı. Bodrum  İtfaiye Grup Amirliği ekipleri olay yerine gelerek soğutma çalışması yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Park Halindeki Kamyon Aniden Yanmaya Başladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!