Patenli Genç Trafikte Tehlike Yarattı

featured

BODRUM HABER – Gümbet Oasis alışveriş merkezinde tek başına ilerleyen patenli genç kulağında kulaklıkla trafikte tehlike yarattı.

Bodrum Sıcak Haber ihbar hattına gelen bir video görüntüsünde akşamüzeri saat 16.30 sıralarında bir genç kulağında kulaklıkla araç trafiğinin içinde zig zaglar çizerek ilerlemeye başladı. Bir ara trafiğin yavaşlamasını fırsat bilen genç 48 plakalı beyaz aracın arkasındaki bir aksamdan tutunarak Bodrum Devlet hastanesi kavşağına kadar trafikte tehlikeli hareketlerle ilerlemeye devam etti. Aracına tutunan biri olduğunu fark etmeyen sürücü ise yolunda gitmeye devam etti. Çevreden ve video çekenler tarafından defalarca uyarılmasına rağmen aracı bırakmayan patenli genç, hem kendi hayatını hem de yolda seyir halinde giden diğer araçların yol seyrini tehlikeye soktu. Patenli umursamaz genç daha sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Patenli Genç Trafikte Tehlike Yarattı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!