Yaralıyı Bıraktılar Basına Saldırdılar

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da bir otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kurtarma çalışmaları esnasında yaralı yakınları, yaralıyı bırakıp görevini yapan basın mensuplarına saldırdı.

Edinilen bilgiye göre Kaza Yeni Hastane Kavşağı’nda meydana geldi. Bodrum’dan Turgutreis istikametine seyir halinde giden 38 YL 694 plakalı otomobilin sürücüsü 20 yaşındaki  Abdülkadir I., Turgutreis istikametinden gelip kavşakta dönüş yapmaya çalışan Veysel U. Yönetimindeki 48 E 3378 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet ve otomobil kaldırıma doğru savruldu. Kazada araçlarda bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılardan biri otomobilde sıkıştı. Kazayı gören çevredekiler 112 çağrı hattına ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık ekipleri ile itfaiye ekibi sevk edildi. 112 sağlık ekipleri otomobilde sıkışan yaralıya serum taktı. Bodrum itfaiye, 112 acil sağlık ve Muğla 911 ekipleri yaralıyı araçtan çıkarmak için dakikalarca çabaladı. Ekipler, kurtarma çalışmaları sırasında aracın kenarında toplanan vatandaşları uzaklaştırmak için sık sık uyarılarda bulundu. Yaralı, yaklaşık 20 dakikalık çalışma sonunda araçtan çıkarılarak ambulansa alındı.

Kurtarma çalışmaları sırasında yaralının yakınları görevini yapan basın mensuplarına saldırdı. Basın mensuplarının ekipmanlarına zarar vermeye çalışan kazazede yakınları, ayrıca görev başında olan gazetecileri de darp etmeye çalıştı. Zor şartlarda olayları doğru ve zamanında aktarmak için gece gündüz çalışan basın emekçilerine karşı yapılan bu çirkin saldırının daha fazla büyümemesi için Basın mensupları bölgeden uzaklaştı. Kazada hasar gören araçlar çekici yardımı ile kaldırılırken, Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yaralıyı Bıraktılar Basına Saldırdılar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!