Haftanın Burç Yorumları

featured

Genel Yorum:

Gelen zamlar insanları daha çok agresif hale sokacaktır. Türkiye Yunanistan gerilimi daha sertleşecektir. Ve kavurucu sıcaklar geliyor dikkat etmemizde fayda var. Mümkün mertebe dışarı çıkmayalım. Bazı yerlerde de yoğun yağışlar görülüyor. Bağışıklık siteminizi güçlendirmenizde fayda var.

Koç Burcu:

Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta. Beklenmeyen yerden gelen kazançlar söz konusu. Gizli düşmanların ortaya çıkacağı bir zaman dilimi. Sezgilerinize ve mantığınıza dayanarak adım atmanızda fayda var. Öfke kontrolüne hakim olun. Hayata eğlenceli kısımdan bakmaya çalışın.

Boğa Burcu:

Bu hafta kimseye borç para vermemenizde ve de kefil olmamanızda fayda var. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç içerisindesiniz. Kontrollü beslenmenizde yarar var. Kilo almamaya dikkat edin. Kan bağı olan bir bayandan maddi destek görülüyor. Hukuki problemleri olan boğalar, başarılı ve kazanacakları bir sonuçla karşılaşacaklar.

İkizler Burcu:

Bu hafta bol bol dua etmeniz kendi kabuğunuza çekilmenizde fayda var. Sözleriniz yanlış anlaşılabilir. Haklı iken haksız duruma düşebilirsiniz. Para harcayacağınız ve alışveriş yapacağınız bir süreç.  Dikkatli ve temkinli harcama yapmakta fayda var. Araba alış yada satış gibi durumlar söz konusu.

Yengeç Burcu:

Hayatınız ile ilgili radikal kararlar alacağınız bitiş ve yeni başlangıçlara gireceğiniz bir zaman dilimi içerisindesiniz. Güzel olumlu sonuçlar alacağınız bir yola adım atıyorsunuz. Burada sezgilerinizi ve mantığınızı kullanmanızda son derece fayda var. Hayatınız ile ilgili yol gösterici bayanlar ile karşılaşabilirsiniz.

Aslan Burcu:

Aslanlarda çok yoğun çalışma hayatı size hem kariyer olarak hem kazanç olarak şahlandıracaktır. Ekstra kazançlar sizi daha güvende olmanızı sağlayacak. Daha emin adımlar atmanıza sebep olacak. Estetik ve güzellikle ilgili operasyonlar söz konusu. Fiziksel görünüşünüzde kendinizi mutlu edecek gelişmeler görülüyor.

Başak Burcu:

Yurtdışı bağlantılı önemli gelişmeler söz konusu. Eğitim ile ilgili yeni başlangıçlar ve adımlar atacağınız bir süreç. Ekstra kazançlar ve harcamalar yapacağınız sizi de mutlu edecek bir hafta sizi bekliyor. Bekarlar için evlilik, evliler için de bebek haberi görülüyor.

Terazi Burcu:

Teraziler bu hafta rakiplerine ve düşmanlarına dikkat etmeliler. Kandırılma ve dolandırılma gibi durumlar söz konusu temkinli olmakta fayda var. Evli terazilerin bu hafta eşlerine karşı daha sakin ve sabırlı davranmaları evliliklerine iyi gelecektir. Öfke ve hırslarına dikkat etsinler.

Akrep Burcu:

Aile büyüklerinin sağlıkları ile ilgilenmenizde fayda var. İhanetler yalanlar dolanlar içerisinde kalabilirsiniz. Öfkenize hakim olmanızda son derece fayda var. Sonuç olarak şans ve mutluluk sizden yana olacaktır. Keyfinize bakın.

Yay Burcu:

Yaylar, olayları net öğrenmedikleri takdirde ani ve fevri eylemlerde bulunmasınlar. Bu hafta çok vesveseli ve negatif düşünebilirler. Kendi kabuklarına çekilmelerinde fayda var. Karanfil çiğnemelerini tavsiye ederim. Bol bol da dua etsinler. Ekstra kazançlar size mutluluk ve keyif getirecektir.

Oğlak Burcu:

Geçmişte size yanlış yapmış insanların geri dönmek isteyeceği görülüyor. Fakat siz yeni insanlarla tanışmayı seçeceksiniz. Kariyer hayatınız ile ilgili önemli gelişmeler ve başarılar söz konusu. Yoğun çalışmak siz yorduğu gibi sinirlerinizi de yıpratabilir. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın. Yurtdışı bağlantılı önemli gelişmeler söz konusu. Ve ekstra kazançlar görülüyor. Tatil ve seyahat planı yapabilirsiniz.

Kova Burcu:

Bu hafta etrafınızda iki yüzlü insanların gerçek yüzünü görebilirsiniz. Sakin olun işinize ve yolunuza bakın. Daha iyi daha enerjik yeni insanlarla tanışmanız söz konusu. Ekonomik olarak beklenmeyen yerden gelen ekstra kazançlar sizi mutlu edecektir. Geçmişi düşünmekten, keşkelerinizi düşünmekten vazgeçin, ve geleceğe odaklanın.

Balık Burcu:

Bu hafta ikili ilişkilerinizde agresifliğe ve öfkeye yer vermeyin. Aksi takdirde kaybeden siz olursunuz. Kendi kabuğunuza çekilip bol bol dua edin. İşinize ve kariyerinize odaklanın. Kazanan siz olursunuz. Ekstra kazançlar sizi güçlü kılacaktır. Sezgilerinizi ve rüyalarınızı önemseyin.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haftanın Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!