Haftanın Burç Yorumları

featured

Genel Yorum:

Hava sıcaklıklarının daha fazla artışı yangınlara sebebiyet verebilir. Ülkeler arası, çatışmalar ve savaş söz konusu. Gizli saklı olayların gün yüzüne çıkması depremler ve yer sarsıntıları, volkanik patlamalar, ekonomik olarak daha büyük sarsıntılar ve gerilimler söz konusu. Sağlık olarak solumun yolları ve boğazla ilgili problemlerin artacağı söz konusu.

Koç Burcu:

Ekonomik ve harcamalar konusunda dikkatli olmakta fayda var bu hafta. Eski riskli büyük girişimlerden uzak durun. Araba ile ilgili alış ya da satış söz konusu. İkili ilişkilerde daha anlayışlı olmanız iki taraf da fayda sağlayacaktır. Uzun yolla bağlantılı iş görüşmelerinde daha dikkatli ve temkinli olmanız gerekiyor.

Boğa Burcu:

Boğalar bu hafta paralarına sahip çıkmaları gerekiyor. Aile büyükleri ile ilgili maddi durumların tartışılması söz konusu. Her duyduğunuza inanmamakta fayda var. Kandırılma aldatılma yalan ve dolanlara dikkat edin. Uzun süreden beri beklediğiniz para, elinize ulaşacaktır. Aile içinde yaşanan olumsuzlukları adil yönetmenizde fayda var.

İkizler Burcu:

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç içerisindesiniz. Seyahatler ve uzun yoldan gelecek misafirler ve haberler söz konusu.  Bu hafta düşünmeden konuşmayın. Sözlerinize dikkat edin. Yanlış anlaşılabilirsiniz. Sürpriz kazançlar söz konusu.

Yengeç Burcu:

Olaylara duygusal değil daha mantık çerçevesinden bakmanızda fayda var. Gizli saklı şeylerin ortaya çıkması söz konusu. Fakat burada son derece profesyonel davranmanız sizin için daha güzel ve olumlu sonuçlanacaktır. Harcamalarınıza daha çok dikkat etmeniz gereken bir süreç içerisindesiniz. Birçok mücadelede yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsiniz pes etmeyin.

Aslan Burcu:

Ekonomik olarak sıkıntıda olsanız da ekstra gelirler ve kazançlar söz konusu. Hırslarınıza hakim olmanız gereken bir süreç gövde gösterişi yapmayın. Daha mütevazi olmak size iyi sonuçlar getirecektir. Bu günlerde keyifsizsiniz. Bol bol dua etmek ve meditasyon yapmak, seyahat ve ufak tatiller yapmak size iyi gelecektir. Uyku düzeninizi kurmanızda fayda var.

Başak Burcu:

Aile içi ya da aile büyükleri ile ilgili bir takım gerginlikler ve problemler söz konusu olabilir. Son derece olgun ve mülayim davranmanızda hem size hem karşı tarafa fayda sağlayacaktır. Sezgilerinize ve mantığınıza güvenin derim.

Terazi Burcu:

İhanetler yalanlar kandırılmalara dikkat etmeniz gereken bir süreç. Beklediğiniz paranın elinize geçmesi söz konusu. Fakat harcamalarınızda temkinli olun. Yurtdışı bağlantılı şanslı ve başarılı anlaşmalar görülüyor.

Akrep Burcu:

Kazalara ve sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç. Her duyduğunuza inanmayın. Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. İş tekliflerini mantıklı düşünerek sonuçlandırın. Daha sonra zarara uğramayın. Ani bebek haberi ya da ani evlilikler söz konusu.

Yay Burcu:

Ummadığınız insanlardan ummadığınız darbeleri yiyebilirsiniz. Aile büyükleri, sağlık problemleri söz konusu. Tansiyon kalp ve solunum yolları konusunda daha dikkatli ve temkinli olmanızda fayda var. yeni eğitimler yada yeni iş hayatı ve yurtdışı bağlantılı gelişmeler söz konusu.

Oğlak Burcu:

Eğitim hayatınız ile ilgili güzel gelişmeler anlaşmalar iş hayatınız ile ilgili yer değişikliği ya da statü değişikliği sizin için olumlu sonuçlanacaktır. Ekstra gelir ve kazançlarınızı korumanızda fayda var. rakiplerinize de dikkat edin.

Kova Burcu:

Kovalar eğitim hayatı ve yeni şeyler öğrenmekle ilgili bir takım hırsa kapılabilirler. Fakat bu hırs kovaları kariyer hayatı ile ilgili başarıya götürecektir. Kendilerini biraz daha ön planda tutmaları ruhlarına ve kariyerlerine iyi gelecektir. Sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda temkinli olmalarında fayda var. Bu ay estetik operasyonlardan uzak durmaları iyi gelecektir.

Balık Burcu:

Balıklar kısmetli bir süreç. Hem aşk hem maddi konuyla alakalı bereketi ve kısmetli bir sürece giriyorlar. Bol bol keyfini çıkarın. Geçmişi düşünmekten vazgeçin. Dürüst olmaktan vazgeçmeyin. Eğitim hayatınız ile ilgili yeni başlangıçlar görülüyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haftanın Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!