Başkan Aras, B.S.H. Yaptığı Habere Duyarsız Kalmadı

featured

BORUM HABER – Bodrum Sıcak Haberin Manşet olarak gündeme getirdiği Bitez Halk plajlarındaki tuvalet sorunu yıllar sonra Bodrum Belediye Başkanı tarafından hayata geçirildi.

Geçtiğimiz haftalarda 2 kez gündeme getirdiğimiz yaşayan vatandaşlar ile röportaj yaptığımız ve mağduriyetlerini belirttiğimiz Bitez Halk plajlarındaki sorunlar çözüme ulaştı. Bitez halkının en büyük şikayeti ve isteği olan tuvaletlerde artık Bitez halk plajında mevcut. Yıllardır bir sorun olan Vatandaşlarca defalarca şikayet edilen ancak bir türlü çözüm bulunamayan tuvalet sorunu Bodrum Sıcak Haberin yaptığı ve direkt olarak Başkan Aras’la paylaştığı sorun çözüme ulaştı. Dün itibarı ile Bitez Halk plajına 2 adet  seyyar tuvalet yerleştirildi. Duşların altlarındaki tahtalar tamir edilerek kullanıma hazır hale getirildi. Yer ve zemin düzeltilerek vatandaşların kullanımına açıldı. Başkan Aras’a yayınlarımız aracılığı ile ilettiğimiz şikayet ve eksiklikler hemen değerlendirip hayata geçirildi. Başkan Aras’ı konu hakkındaki duyarlılığı ve sorunu çok kısa bir sürede çözmesinden dolayı vatandaşlar adına teşekkür ediyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aras, B.S.H. Yaptığı Habere Duyarsız Kalmadı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!