Kontrolden Çıkan Araç Başka bir Araca Çarptı; Kazada 2 Kişi Yaralandı

WhatsApp Image 2022-08-19 at 10.13.38 (3)

BODRUM HABER – Ortakent – Turgutreis yolunda bir otomobilin aydınlatma direğinin devirip karşı şeritten gelen başka bir otomobille çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Kaza, Ortakent – Turgutreis yolunda meydana geldi. Turgutreis istikametine giden Suzan K. idaresindeki 34 YR 209 plakalı otomobil, Ortakent Bayraklı Kavşağı’nı geçtikten yaklaşık 1 kilometre sonra sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Refüjdeki aydınlatma direğine çarpıp devirdikten sonra karşı şeride geçen otomobil, karşı istikametten gelen Kenan A.’nın kullandığı 48 AIR 346 plakalı otomobilin arka kısmına çarparak durabildi.

Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ambulansları ile hastaneye kaldırılan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Karayolları ekipleri yolda meydana gelen hasarlar ile ilgili tutanak tuttu. Kaza sonrası yolda aksayan trafik, polisin müdahalesi ile kontrol altına alındı. kazaya karışan araçların çekici yardımı ile yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Polis meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version