Zincirleme Kaza Maddi Hasarla Atlatıldı

featured

BODRUM HABER – Konacık İstikametinden Ortakent istikametine seyir halinde giden araçların karıştığı zincirleme kaza maddi hasarla atlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Konacık Atatürk Bulvarı Yeni hastane kavşağında seyir halinde giden kamyonet sebebi bilinmeyen bir nedenle aniden yavaşlayınca arkadan gelen ve takip mesafelerini ayarlayamayan araçlar art arda çarpışmaya başladı. Yeni hastane kavşağındaki  ana yolda meydana gelen kaza sebebi ile trafik bir süre sıkıştı. Kaza yana araçları gören vatandaşlar 112 çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler araçlardan birinde hafif yaralanan kişiye müdahale etmek istedi. Şahıs sağlık ekiplerinin talebini ve hastaneye gitmeyi reddetti.  Trafik ekipleri kaza sebebi ile tıkanan yolda güvenliği sağlayarak trafiğin tek şeritte akışını sağladı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.  Kazaya karışan araçlarda maddi hasar meydana gelmesi sebebi ile kendi aralarında tutanak tuttu. Araç sürücüleri birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını ve kendi aralarında olayı çözeceklerini beyan etmeleri üzerine ekipler olay yerinden ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zincirleme Kaza Maddi Hasarla Atlatıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!