Haftalık Burç Yorumları

featured

Genel Yorum:

2 ağustos mars Uranüs kavuşumu değişiklik ve yeniliklere sebep olacaktır. Fakat burada dikkatli ve temkinli düşünerek kararlar almakta fayda var. Patlamalar, kazalar, yangınlar şiddet olaylarına sebebiyet verebilir. 4 ağustos ile 20 ağustos arası merkürün başak burcuna geçmesi ile, eğitim ve seyahatlar ile ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Daha iyi analiz ederek kararlar almanıza sebep olacaktır. Fazla detaylara girmeden, fazla eleştirel  olmamanızda fayda var. 11 ağustostan 5 eylüle kadar yeni ilişkiye başlamak yada olan ilişkiyi daha iyi yönetebilmek ve burada egoya dikkat etmek gerekiyor.  Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. 20 ağustos mars ikizlerde iletişim ve eğitim ile ilgili olumlu gelişmeler söz konusu.  Fakat gereksiz tartışmalar ve kavgalardan uzak durmakta fayda var.

 

Koç Burcu:

Günlük işlerinizde yoğunlaşma görülüyor. Aşk hayatınız oldukça hareketli ve keyifli bir süreç içerisine giriyorsunuz.  Beklenmedik para girişleri ve çıkışları, araba yada ev alış satış gibi durumlar söz konusu. Çok önemli kararlar almanı ve sözleşmelere imza atmanız görülüyor. Ağustos ilk üç hafta tadını çıkaracağınız keyifli anlar ve zamanlar son haftası yoğun bir şekilde çalışmaya devam. Ve bu son hafta arkadaş çevreniz ile sorumluluklarınızı bilmeniz ve fevri olmamanızda fayda var. Yoksa aranız bozulabilir.

Boğa Burcu:

Aşk hayatınız ile ilgili önemli kararlar alacağınız bir süreç. Akraba ve aile ile ilişkilerde yoğunluk görülüyor. Ev yada arsa konularında alış satış, mirasla ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Bu ay maddi konular ile ilgili mücadele içerisinde olacağınız görülüyor. Kariyer ile ilgili alacağınız kararlarda daha sakin ve temkinli olmakta fayda var. Annenizin sağlığı ile ilgili gelişmeler söz konusu.

İkizler Burcu:

Eğlenceli keyifli bir ay sizi bekliyor.  Yeni arkadaş çevresi edinmeniz, keyifli zaman ve vakit geçirmeniz söz konusu. Yurt dışı bağlantılı olumlu gelişmeler sizi daha girişimci cesur ve özgüvenli kılacaktır. Olumsuz olarak öfkenize hakim olun, kazalara dikkat edin, hukuki konular yada eğitim ile ilgili engeller oluşabilir.

Yengeç Burcu:

Yeni eğitim kararları alabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Para ile ilgili ani olumlu gelişmeler ve kazançlar söz konusu. Fakat harcamalarda temkinli olmakta fayda var. Bazı bağımlılıklardan, korkulardan, olumsuz alışkanlıklar ve sizi yoran insanlardan uzaklaşma zamanı. Sağlığınıza dikkat edin. Ortaklarla ilgili girişimlerde temkinli olun. Yeni arkadaş çevresi ile tanışma görülüyor. Estetik operasyonlar için güzel bir dönem.

Aslan Burcu:

Radikal ve önemli kararlar alacağınız bir süreç. Huzurlu ve rahat olacağınız bir ay sizi bekliyor. Kariyer olarak çok güzel gelişmeler önemli değişimler söz konusu. Evlilik ve ilişkiler ile ilgili önemli adımlar atacağınız bir dönem. Bekarlar için, yeni  sağlam bir aşk söz konusu.

Başak Burcu.

Ekonomik durumla ile ilgili kararlarınızda çok dikkatli ve temkinli olmanızda fayda var. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu. Arkadaş çevresinde sosyalleşmelerde yoğunluk ve çevreden gelen destekler görülüyor. Aşırı hırsa kapılıp mücadele edeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Şanslı bir dönem sizi bekliyor. Ortaklıklara ilgili adımlarınızda temkinli olmanızda fayda var. Bağışıklık sistemini güçlendirmeniz ve sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Terazi Burcu:

Kendinizi dinleyeceğiniz kabuğunuza çekileceğiniz ve bu süreçte gelecek ile ilgili yeni radikal kararlar alacağınız bir dönem. Yurtdışı bağlantılı olumlu gelişmeler, yeni insanlarla tanışmalar söz konusu. Aşk hayatınızda keyifli heyecanlı hareketlenmeler görülüyor. 12 ağustosta aşk hayatınıza dikkat etmelisiniz. Harcamalarda da temkinli olun.

Akrep Burcu:

Daha gerçekçi, radikal ve temkinli düşünerek adımlar atacağınız bir süreç. Kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler ve popülerlik söz konusu. Çevreden gelecek destekler ve yardımlar görülüyor. Önemli olan öfkene hakim olmak ve sabırlı olmak size iyi gelecektir. Ağustos ortalarında aile ile ilgili sorunları sakin ve mantıklı bir şekilde çözmekte fayda var. Egoya ve kibre dikkat.

Yay Burcu:

Kariyer hayatınız ile ilgili radikal kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yurtdışı bağlantılı olumlu gelişmeler görülüyor. Eğitim hayatı ile ilgili yeni başlangıçlar hukuki konular ile ilgili rahat süreçler söz konusu. Ortaklıklar ile ilgili yeni gelişmeler ve evlilik kararı alabilirsiniz. Seyahat gezmek, tozmak keyifli bir süreç sizi bekliyor. Maddi kazançlarda artış söz konusu.  Rakiplere dikkat, kazalara dikkat, sağlığa dikkat.

Oğlak Burcu:

Eğitim ile ilgili önemli gelişmeler ve kararlar görülüyor. Hukuki konularda şanslı bir süreç.  Miras konuları ile ilgili gelişmeler, kazançla ilgili artışlar söz konusu. Fakat burada riskli harcamalara dikkat etmenizde fayda var. Yatırımlarınızda temkinli ve dikkatli olun. İkili ilişkiler ve aşk hayatınız ile ilgili olumlu bir dönem.

Kova Burcu:

Ortaklı işler ile ilgili önemli kararlar görülüyor.  Riskli harcamalara dikkat etmeniz gereken bir dönem.  Aşk yada evlilik hayatınızla ilgili olumlu, keyifli bir süreç sizleri bekliyor. 12 ağustos sizin burcunuzdaki dolunayda öfkeyi kontrol altına almanız ve fevri olmamanız gerekiyor. Mantıklı adımlarla karar almanız önemli. Sağlık konusunda çok dikkatli olmanızda fayda var. Çalışma alanı, angarya işler, iş arkadaşları ile ilgili sorumluluklar ve zorluklar oluşabilir.

Balık Burcu:

Sağlık konusunda şanslı ve şifalanma süreci içerisine giriyorsunuz. Kariyer hayatınız ile ilgili olumlu bir ay içerisindesiniz. Daha yoğun çalışma ve koşuşturma görülüyor. Aşk hayatınız ile ilgili çocuklarınız ile ilgili olumlu keyifli bir süreci gösteriyor. Yakın çevre beklenmedik ani gelişmeler, gizli saklı olayların ortaya çıkması sizi zorlayabilir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haftalık Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!