Basın Haklı Çıktı Açılan Çukura Düşen Kurye Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Dün saldırıyı uğrayan basın mensubu adına yapılan basın açıklamasının yapıldığı aynı yerde bir kurye AYDEM’in elektrik kablolarını yer altına almak için başlattığı kazı çalışmalarının devam ettiği caddede açılan çukura düştü. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Mümtaz Ataman Caddesi’nde Aydem tarafından yürütülen elektrik altyapısını yeraltına alma çalışmaları devam ederken, açılan kanala bugün öğle saatlerinde bir motokurye uçtu.

AYDEM’in kazı çalışmaları yine gündeme geldi.  Kablolar için açılan çukura bir motokurye’nin düşmesi kameralara yansıdı. İddiaya göre öğle saatlerinde meydana gelen kazada  motorkurye yola savrulan güvenlik şeritlerine takılıp dengesini kaybederek motosikletiyle çukura uçtu. Kazanın görüntüleri ise çevredeki bir süpermarketin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazanın ardından süpermarket çalışanları ve kazı çalışmasında görevli olan işçiler motokuryenin yardımına koştu. İlk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Vatandaşlar 112 çağrı ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen

112 Acil Sağlık Ekipleri yaralıya ilk  müdahalede bulunduktan sonra olay yerinden ayrıldı. Kazazedenin iş arkadaşının yardımı ve kendi imkanlarıyla olay yerinden ayrıldığı öğrenildi.

Dün basın mensubu bir arkadaşımızın anlatmaya çalıştığı ve gerekli önlemlerin alınması için yetkililere seslenmek üzere çekime gittiği yerde sözlü hakaretlere uğraması ve darp edilmesinin ardından daha 1 gün bile geçmeden savunduğu konuda haklı olduğu meydana çıktı. Darp edildiği yerde bir kuryenin çukura düşmesi sonucunda yaralanması ile sonuçlanan kaza bunun en güzel örneği oldu. AYDEM yetkililerinin hala konuya duyarsız olmaları ve hiçbir şekilde bir açıklama yapmayıp güvenlik önlemelerini hiçe saymaları ise anlaşılır gibi değil.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Basın Haklı Çıktı Açılan Çukura Düşen Kurye Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!