İstasyona Giren Araca Hızla Çarpan Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Torba İstikametinden Bodrum istikametine seyir halinde giden motosiklete çarpan araç sürücünün yaralanmasına sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre Milas Bodrum karayolu üzerinde Emin Anter Bulvarında Seyir halinde giden 48 VM 282 plakalı motosiklete aynı yönde seyir halinde olan 06 HC 8042 plakalı otomobil çarptı. İddiaya göre Kızılağaç mevkiine yakın bir bölgede bulunan benzinliğe girmek isteyen otomobil aynı anda emniyet şeridinde hızla giden motosikleti görmediği için çarparak yaralanmasına sebep oldu. Aracın dönüş yaptığı sırada hızlı bir şekilde gelen motosiklet  istasyona dönüş yapan araca çarpıp düştü. Düşme sırasında yaralanan sürücüyü gören istasyon çalışanları 112 çağrı hattına ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı. Meydana  gelen kaza ile ilgili emniyet ekipleri soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İstasyona Giren Araca Hızla Çarpan Motosiklet Sürücüsü Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!