Kablolar Tehlike Saçıyor

featured

BODRUM HABER  – Cevat Şakir Mahallesi Çoruh sokak ve Cevat Şakir mahallesi Sakarya sokak üzerinde yolun işlek ve kullanım alanının yoğun olduğu her iki sokakta meydana gelen görüntü görenleri hayrete düşürüyor.

Sözde yetkili firma tarafından daha iyi hizmet vermek amacı ile başlatılan çalışmalarda büyük eksikliklerin olduğu görülüyor. Yeraltına alınan kabloların üstleri üstün körü ve yeterli güvenlik alınmadan yüzeysel bir şekilde kazılıp kablolar içine alındığından yolda kabloların üstleri açılmış. Kimi yerde kablolar yüzeyde kontrolsüz bir şekilde etrafa dağılmış çevrelerinde çökmelerden çukurlar oluşmuş.  Motosikletlin  üstünden geçerken zorlandığı, yayaların ise takıldığı bu kablolar ile ilgili mahalle sakinleri konudan çok dertli olduklarını belirtiyor.

Mahalle sakinleri tarafından defalarca şikayet edilip ihbar edilmesine rağmen henüz gelip ilgilenen olmamış. Kalitesiz şekilde yapılan işlemler neticesinde yoldan geçen bir yaya, bir motosikletin kaza yapması ise an meselesi. Mahallede yaşayanlar “Kaza olduktan sonra mı önlem alınacak diye dert yanıyorlar”. Bu işin yetkili mercileri kim diye isyan eden mahalleli firmanın biran önce gelip 2 ayrı bölgede oluşan bu kusurlu işlemin giderilmesini istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kablolar Tehlike Saçıyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!