Yapılan Hizmete Saygısızlık

featured

BODRUM HABER – Bitez Halk Plajında, Bodrum Belediyesi tarafından vatandaşların kullanmaları için ücretsiz olarak plajlara yerleştirilen şemsiyeler kırılıyor, tuvaletlerin kapıları parçalanıyor. Sezon öncesi Bodrum Sıcak Haber olarak yaptığımız haberlerde Bitez Halkının tuvaletler ile isyanını dile getirmiştik.  Konunun kendisine iletilmesinin hemen ardından Bodrum Belediye Başkanı plajlara hemen seyyar tuvaletlerin ve duşların konması için talimat vermiş,  kısa sürede duşlar yenilenmiş ve seyyar tuvaletler Bitez halkının kullanacağı şekilde kurulmuştu.

Ancak vatandaşların kullanması için yapılan hizmetler ne yazık ki gerektiği gibi korunamıyor. Denize gelen vatandaşların kullanması için gerekli olan her türlü malzemenin kişi yada kişiler  tarafından sürekli kırılması, şemsiyelerin alınması sebebi ile gündüz denize gelen vatandaşlar yapılanlara üzüldüklerini belirtiyor. Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı birimler, plaj ve çevresinde günlük atık toplama faaliyetlerini yürütürken Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ise kırılan soyunma kabinleri kapılarında, askılıklarda, duş ve tuvaletlerde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıyor.

Ayrıca, plajlara yerleştirilen 1461 adet şemsiyeden 140 tanesinin kırılması ve bazılarının da bilinmeyen kişi veya kişilerce alınması üzerine yerine yenileri yerleştirildi.  Belediye ekipleri  rütin kontrollerde gördükleri her türlü eksikliği anında tamamlıyor. Bodrum Belediyesi bu konuda gerçekten çok hassas davranıyor. “Hem Bodrum’da yaşayan hem de Bodrumu ziyarete gelen her birey bizim için değerli. Şikayetlere anında dönmeye çalışıyoruz. Çok geniş bir alandayız. Sezon kısa vatandaşlardan da bu tip olaylara sebep olanları gördüklerinde zabıta birimlerimize şikayet etmelerini rica ediyoruz” diyen yetkililer vatandaşlardan da konuya duyarlı olmaları bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yapılan Hizmete Saygısızlık
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!