Hodri Meydan, Sayın Halil Karahan!

featured

BODRUM HABER – MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi’nin açıklamaları devam ediyor. İbrahim Bilgi bugün  yaptığı basın açıklamasında şunlara değindi. Beceriksizlik ve halktan kopukluğun ezikliği içinde kıvranan CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, aklınca bize yanıt vermiş. İftira ve yalanlarla dolu açıklaması, Sayın Karahan’ın ruh hali ve Bodrum Belediyesi’nin git gide dibe çöken yönetme beceriksizliğinin adeta göstergesi olmuş!

Basın ve sosyal medya üzerinden karşılıklı atışmalar kimseye bir şey kazandırmıyor. O yüzden Sayın Halil Karahan, size HODRİ MEYDAN diyoruz. İstediğiniz zaman, istediğiniz mecrada, isterseniz Belediye meydanında vatandaşlarımızın huzuruna çıkalım. İster televizyon, ister radyo, ister meydan, size kalmış. İki ilçe başkanı olarak vatandaşlarımızın huzuruna çıkalım ve elimizde ki tüm belge ve bilgilerle tartışalım.

Biz yanımızda Bodrum Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan aldığımız belge ve bilgileri getireceğiz. Sizde bizle ilgili atmış olduğunuz iftiralarla ilgili elinizde ne varsa getirin ortaya koyun ve bizi rezil edin. Her sıkıştığınızda ortaya koyduğunuz Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı, yurt içi ve dışından yazan iftiracı sosyal medya trolleri sizi kurtaramayacak Sayın Karahan.

Artık hemşehrilerimizin huzuruna belgeleriyle çıkma zamanı geldi. Artık belge ve bilgilerle gerçekleri konuşma zamanı geldi Sayın Karahan, HODRİ MEYDAN! Ne zaman, hangi mecrada, nasıl isterseniz size kalmış Sayın Karahan! Bodrumlular artık, yalan dolan, iftira siyaseti duymak istemiyor. Bodrum artık belgeleriyle gerçekleri duymak istiyor. Biz hazırız Sayın Halil Karahan. Belgelerimizle sizi bekliyoruz.

Bir not; sürekli MHP’yi hükümet ortağı olarak göstermeye çalışıyorsunuz ya! Biz hükümet ortağı değiliz! Biz genel başkanımızın emriyle Cumhur İttifakı’nda Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığını net destekliyoruz. O yüzden beceriksizliklerinize kılıf uydurmaya çalışırken bu gerçeği göz ardı etmeyin!

Ve Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras, 8 aylık görev süremiz içinde gerek yüz yüze görüşmelerimizde (ki sizin de bildiğiniz gibi şahitlerimiz mevcuttur), gerekse kamuoyu açıklamalarımızda kaç defa Bodrum’un menfaatine yapılacak tüm çalışmalarınızda size destek olduğumuzu, telefonlarımızın 24 saat açık olduğunu belirttik? Gerekirse Bodrum için birlikte Ankara’ya gidip bakanlık bakanlık dolaşıp sorunların çözümü konusunda ortak hareket etme teklifinde bulunmadık mı?

Peki siz bütün bunlara rağmen bizi kaç defa aradınız? Koca bir SIFIR!

Sayın Aras, siz Bodrum Belediye başkanısınız, eleştiriye açık olun. Bodrum için, Bodrumlu vatandaşlarımız için çalışın. Siz bütün Bodrum’un belediye başkanısınız. Makamınıza saygı duyup size gerçekten destek olmak isteyenlerle, sizin altınızı oyup sizin üzerinizden siyasi rant sağlamak isteyenleri birbirinden ayırın. Bizim nerede olduğumuzu ve samimiyetimizi çok iyi biliyorsunuz.

Bodrumlular artık kavgadan sıkıldı, siyasetçilerden çözüm bekliyor. O yüzden biz sürekli olarak Bodrum için elele verme çağrımızı yinelemeye devam edeceğiz, kim ne derse desin!

#bodrumbizimevimiz

İbrahim Bilgi

MHP Bodrum İlçe Başkanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hodri Meydan, Sayın Halil Karahan!
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!