14 Ağustos’ta Kalbimiz Bodrumspor’la

featured

BODRUM HABER – Profesyonel Futbol A Takımımız 14 Ağustos Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.
Tarihinde ilk defa 1.lig de mücadele edecek olan Bodrumspor’un kendi evinde oynayacağı müsabaka için adeta bütün imkanlar seferber edilerek , Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor A.Ş teknik yönetim ekibi tarafından aralıksız sürdürülen çalışmalarla stadyum hazır hale getirildi.

yapılan hazırlıklar ile ilgili bilgi veren Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya : “Bu süreçte desteğini esirgemeyen Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras olmak üzere, Sayın Fikret Öztürk’e , Bodrum Belediyesi birim müdürleri ve personellerine , B.B Bodrumspor Kulübü ve Bodrumspor A.Ş Yönetim Kurulu Üyelerine ve emeği geçen bütün herkese teşekkür ederiz. Yeni sezon, yeni heyecan. Bu pazar saat 17:00 da mabedimizde buluşmak üzere bütün Bodrum halkımızı maçımıza davet ediyorum. İnananlar asla kaybetmez. Gelin yine birlikte başaralım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
14 Ağustos’ta Kalbimiz Bodrumspor’la
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!