Zincirleme Kazada 1’i Ağır 3 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Torba – Gölköy yolunda meydana gelen kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza Gölköy’den Torba istikametinde meydana geldi.

İddiaya göre, seyir halinde giden otomobil hatalı sollama sonucu karşı şeritten gelen motosiklete çarptı. Hızını alamayan otomobil, daha sonra karşı istikametten gelen minibüse çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada otomobildeki 2 kişi hafif, motosiklet sürücüsü Günay T. ise ağır şekilde yaralandı.

Olayı gören vatandaşlar 112 çağrı hattına ihbarda bulundu. ihbar üzerine 112 Acil Sağlık ekipleri kaza yerine sevk edildi. Bariyerlerin altına düşen motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi kaza yerinde yapan 112 Acil Sağlık ekibi, yaralıyı daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralının tedavisi devam ettiği öğrenildi. Kaza sonra yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Polis olay yerinde güvenlik önlemleri alarak kontrollü şekilde trafik akışını sağladı. Kazaya karışan araçların çekici ile kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zincirleme Kazada 1’i Ağır 3 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!