Ali Poyrazoğlu, “Şıngır Şıngır Beyoğlu” Oyunu ile Bodrum’da

featured

BODRUM HABER – Tiyatro sahnelerinde yarım asırdan fazla bir süreyi geride bırakan usta oyuncu Ali Poyrazoğlu, “Şıngır Şıngır Beyoğlu” oyunu ile 1 Ekim akşamı Bodrum Kalesi’nde olacak.   

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nün organizasyonu ile halka açık olarak gerçekleştirilecek olan Ali Poyrazoğlu’nun tek kişilik doğaçlama oyunu Şıngır Şıngır Beyoğlu, 1 Ekim günü 20.30’da Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde tiyatroseverler ile buluşacak.

Usta Oyunculardan Duygulandıran Sözler

Şıngır Şıngır Beyoğlu’nu özel olarak Beyoğlu Kültür Yolu Festivali için yazdığını ifade eden Poyrazoğlu, “Sahnenin tozu da tıpkı kar gibi inanılmaz bir büyüyle örter her şeyi. Kar yağıp örtse de izlerin zihnimizdeki uzantısı kalır. Giderken iz bırakır sevdiğimiz oyuncular, yazarlar, şairler, seyirciler… Bıraktığımız izler sizin içindir, sizlerindir. Düş gücü denizlerinin korsanıdır seyirciler, oyuncular. İstedikleri limana demir atarlar.” dedi.

Bodrum Sanatla Güçlenecek

Dram, trajedi ve yaşanmışlıkları sahnede doğaçlama bir şekilde buluşturan tiyatronun yaşayan efsanesi Ali Poyrazoğlu’nun Bodrum’da sahne almasından dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Sanat hayatında 60 yılı geride bırakmış usta tiyatro oyuncumuz Ali Poyrazoğlu’nu Bodrumlu sanatseverler ile buluşturacak olmak bizler için çok kıymetli. Sanat ve kültür ile yoğrulmuş, iç içe geçmiş bu kadim topraklarda, son yıllarda geri plana atılmaya çalışılan kültür sanat etkinliklerini, değerli sanatçı dostlarımızın da destekleriyle canlı tutuyoruz. Bodrum, kültür ve sanatla güçlenecek.” şeklinde konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ali Poyrazoğlu, “Şıngır Şıngır Beyoğlu” Oyunu ile Bodrum’da
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!