Evde Çıkan Yangında Kendini Kurtarmak İçin Balkondan Atladı

featured

BODRUM HABER – Bodrumda, bir evde yangın çıktı. Hızla büyüyen alevler tüm evi sardı. yangın sırasında evde bulunan bir kadın kendini balkondan aşağıya attı. Vücudunda yanıklar ve düşmeye bağlı kırıklar olduğu öğrenilen kadın hastaneye kaldırıldı.
Bahçelievler Mahallesi 7071 Sokak’ta bulunan 2 katlı bir binanın çatı katında henüz belirlenemeyen nedenden dolayı çıktı. Alevleri ve dumanları görenler durumu itfaiyeye bildirdi. Alevler kısa süre içerisinde tüm evi sardı. O sıra evde bulunan Muhterem T.(65) panikle kendini camdan aşağıya attı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Muhterem T. bölgedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Muhterem T. vücudunda yanıklar ve kırıklar olduğu belirtildi. Bölgede yangını söndürme çalışmalarına Hem itfaiye hem de gönüllerin desteğiyle yangın kısa süre içerisinde söndürüldü. Yangın nedeniyle evde büyük çapta hasar meydana geldi.
Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Evde Çıkan Yangında Kendini Kurtarmak İçin Balkondan Atladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!